Anna's hummingbird

Veckan inleddes med att åka och shoppa lite. Måste ju passa på. Sedan käkade jag och Anna väldigt skum tacos till lunch, vi fick köpa några extra pizzabitar för att bli mätta. På eftermiddagen, efter massa velande, åkte vi in till SF för att hämta en speciell "king cake" hos farmor som T skulle ha med till skolan dagen efter. Kakan ifråga var skickad från New Orleans och är det viktigaste vid Mardi Gras firandet. Vår kaka skulle inte hinna fram i tid så vi fick farmors istället. Förvirrande? Ja mycket. Vi åt supergod pizza på vägen hem i alla fall (Annas special med kyckling, getost och portobellosvamp). 
 


 
I tisdags besökte vi Muir Woods med alla gigantiska redwood träd. Det var jättekul att se och träden var väldigt mäktiga. Vi såg en supersöt kolibri också som tydligen heter Anna's hummingbird, roligt :). Efter vår skogspromenad åkte vi vidare på slingriga dimmiga vägar till Stinson beach. Där tittade vi på havet och kände på vattnet, inte så kallt som jag trodde men inte direkt badvänligt. Dagen avslutades med en tur till Novato och hamburgare och frozen yoghurt. Så amerikanskt men så gott!
 

När vi hämtat upp barnen var det softball för Catie innan vi åkte in till SF för att fira Mardi Gras hos farmor. Fick då också träffa barnens tre kusiner, faster, farbror, farfar och några vänner till familjen. Det blev spagettimiddag följt av den beryktade kakan som påminde lite om en kanelbulle men inte alls var då god. Kakan var väl dekorerad i mardi gras färgerna, guld, grön och lila.
 Idag har vi besökt Sausolito, en liten stad vid vattnet med fantastisk utsikt över SF. 
 


Nu äter vi choklad och slappar :) 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0