VårSjuk

De senaste dagarna har inte varit så roliga. Jag vaknade i onsdags med lite ont i halsen och tänkte inte så mycket på det. På eftermiddagen fick jag feber och på den vägen är det. Nu har det övergått i en ordentlig förkylning. Så det enda jag kan göra är att stanna hemma och kurera mig. Jag måste bli ganska bra till på fredag när jag ska åka till Anna i USA. Men som sagt det är fem dagar dit så jag ska nog kunna krya på mig lite. 

Annars sitter jag nu och tecknar lite samtidigt som jag tittar på OS-finalen i ishockey. Sverige ligger under med 1-0 just nu men jag hoppas de ska kunna rätta till det här! 


EU-kunskap

Ja, det är vad jag roar mig med om dagarna. En kurs vid Göteborgs universitet. Det är ganska trevligt att pendla och kul att upptäcka mer av Göteborg. Kursen då, jo den är intressant. Vi har väldigt engagerade lärare så det är superkul. Dessutom är det väldigt intressant. Sen har det funnits aspekter som inte vart lika kul, som till exempel när vi skulle välja lag till den stora rapportuppgiften och hur jag än letade hittade jag inget. Eller tentan (vem behöver veta vem av Ungern, Bulgarien och Rumänien som har flest viktade röster i Minusterrådet???). Nu har vi gått över till mer praktiska delar av kursen vilket är kul. 

Annars händer inte så mycket. Jag vad i Stockholm förra veckan på en arbetsintervju (väldigt spännande men nu är det bara att vänta), jag har varit på bio, bakat bullar, shoppat och latat mig en del :). RSS 2.0