Reklamfilm

Mamma visade mig den här reklamfilmen för tunnelbanan i Melbourne häromdagen. Den är så söt fast den har ett så viktigt budskap. Den har tydligen blivit utsedd till världens bästa reklamfilm. 
  

Sista dagen på jobbet

Igår gjorde jag min sista dag på Miljöförvaltningen. Det var jättetråkigt och jag kommer verkligen att sakna alla. Jag hade med mig lite kakor som blev väldigt populära både på förmiddags- och eftermiddagsfikat. Jag fick dessutom en fin glasskål från hela förvaltningen. Sen när jag skulle gå hem fick jag en till present av Britt-Marie, det var en matchande skål till den jag fått innan. Så gulligt av henne!
 
Kakor, de blev helt perfekta...
 
Prensenten fråm Britt-Marie
 
De båda jättefina skålarna, blev så glad!
 
 

Liseberg

Jag, Sandra och Elin åkte till Liseberg i måndags. Jag och Anna var ju där en kväll förra året men det var superkul att komma tillbaka. Vi testade en massa nya attraktioner i kaninlandet och åkte bergbanan, balder, kållerado med mera. Det var varmt, några regnskurar och inget folk alls. En kvarts kö till balder och flumride, det måste vara rekord!
 
 
Sandra och Elin testar Hissingen...
 
 

En tur runt stan

När vi ändå hade så fint och långväga besök passade jag och Sandra på att visa dem lite av Trollhättan. Ena dagen åkte vi och tittade på fallen och tog en promenad runt stan. Andra dagen blev det en tur ner till slussarna. Vi hade tur och det var två stora lastfartyg som slussade. Kul att se!
 
Fina fallen, lika kul varje gång man ser dem :)
 
Nicole Kidmans stjärna på Storgatan, Sandra och Tove posar glatt ;)
 
 
Promenad längs gamla slussen
 
Och den obligatoriska glassen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Bättre sent än aldrig, här kommer ett lass bilder från midsommar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en mysig midsommar med med god mat, god tårta, fint sällskap och självklart sju sorters blommor för att vi skulle drömma om våra älskade...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

midsommar

Vi har haft en alldeles fantastisk midsommar! Mer bilder och inlägg kommer senare :)
 
 
 
 

Pizza

Idag bjöd mina fina kollegor på pizza eftersom jag ska sluta nästa vecka. Så fint och trevligt! Och som tur var höll vädret upp så vi kunde sitta ute på gräset och njuta :)

 

 

 

 

Minnen

Jag satt just och tittade tillbaka på de tre juni som gått sedan jag startade bloggen... det var hemskt kul att se vad jag gjort, verkligen massor... Jag har flyttat till och från Umeå, tagit examen, åkt till Finland som volontär, planerat Frankrike, läst en sommarkurs, umgåtts med folk och allmänt haft det roligt. Det roligaste inlägget under de tre gågna juni var nog ändå det om sista fältveckan när jag och Tove var instruktörer, Så hemskt kul, så roligt att läsa vad jag hade skrivit och minnas allt igen. Jag bjuder på en bild från den fantastiska veckan...
 
Lite suddig men vad gör det :)
 

Foton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilderna är tagna med nya kameran... jag tycker fortfarande att det är ganska svårt med inställningarna och så men jag lär mig mer varje gång jag använder den :)
 
 
 

Nya kameran

Jag har köpt en ny kamera och jag tycker den är helt underbar! Idag har jag laddat över de första bilderna i datorn och korten är superfina (ja inte alla men det beror nog mer på mig än kameran ;))
 
 
 
 
 
Jag är verkligen fräslt, så mycket bättre kort än min iphone, men det är väl bara att vänta sig hoppas jag. 
 

Student

Igår var vi på kusinens student. Det kändes superkonstigt eftersom han alltid varit min lilla kusin men nu är han helt plötsligt stor och vuxen. Studenten var i alla fall jättekul och det var fint väder.
 
 
 

På kvällen var den fest hemma hos min faster. Massor med god mat och trevligt folk. 
 

 
 
 
Världens absolut godaste glasstårta... choklad och marängbotten med glass ovanpå och en massa jordgubbar. Det var en superkul dag och jag är så stolt över min fina kusin. 
 
 

Jobb

Jag inser att jag helt glömt att skriva att jag fått behålla jobbet en månad till :) så jag ska vara kvar hela juni! Jag är superglad och alla på jobbet verkade lika glada som jag :). En extra månadslön är ju inte helt fel heller :). De sista två veckorna kommer I dessutom att jobba halvtid så då kommer hon att ta en del av de arbetsuppgifter jag har idag. Inte helt fel. Då kan jag fokusera på roligare saker som hemsidan och så...
 
Hittade förresten en bild från när familjen var i Normandie, Franktrike... så himla fint!
 

Survivor

Måste bara lägga upp en bild på denna lilla kaprifol som växer vid vår husknut. Den har överlevt allt (och då menar jag allt). Den finns kvar trots att mamma och pappa grävt upp och tagit bort den flera gånger. Det mest fascinerande är trots allt att den har överlevt när vi dränerade om kring huset, då all jord grävdes bort, inklusive kaprifolen och alla dess rötter...
 
RSS 2.0