Spökslott

Tove kallade mitt pepparkakshus för spökslott och det passar väl ganska bra antar jag. Här kommer lite bilder i alla fall. Ska försöka dekorera det imorgon.

Första adventsstormen

Till slut kom den till ume igår kväll. Det blåste så här mycket.

Pepparkakshus

Idag har jag satt ihop mitt pepparkakshus. Eftersom jag mådde så kasst i helgen visade det sig att jag hade glömt bort en del bitar så nu måste jag köpa ny deg imorgon och fortsätta då. Ganska drygt om jag ska vara ärlig.

Första advent 2011

Jag mår bättre idag efter 12 timmars sömn. Dagen har spenderats med att baka pepparkakshus och pepparkakor med Sandra.

Till middag åt jag jättegoda wraps med lime och chilikyckling. Jättegott.

Krya på mig kväll

Kvällen har spenderats med två avsnitt av Grey's anatomy. Lite mysiga ljus och kanelbullar gjorde det lite bättre. Nu ska jag fortsätta kurera mig genom att sova.

Urusla lördag

Jag vakande hemskt trött trots att jag hade sovmorgon och sedan har dagen bara fortsatt nedför. Nu har jag ont i huvudet, har ingen aptit, är trött och ligger på gränsen till feber. Hurra! Dessutom är det klassfest idag och jag orkar inte gå så jag får stanna hemma och kurera mig. Inte kul alls. Dessutom har jag inte orkat göra något på hela dagen. Jag orkade inte ens titta på tv, då är det illa.

Nu ska jag i alla tända ljus och tröstäta choklad (bara för att, jag är inte ett dugg sugen på det).

ååå

Titta vad fint...

IH

Sitter i soffan och tar det lite lungt i väntan på grey's anatomy innan det är dags att åkte till ih-kursen. Ikväll ska det vara om vaccinationer och barnsjukdomar... känns inte så jättepeppande trots allt men men.
Imorgon är det tvärgruppsredovisning av grupparbetet. Jag har skrivit en massa påminnelsekommentarer så jag ska komma ihåg att prata långsamt. Vi får se hur det går. Men pratar jag inte långsamt kommer det att ta alldeles för kort tid så det är bäst att jag jobbar på det :).
Sedan är det äntligen helg. Känns som om det varit den längsta veckan någonsin.

Pepparkaksmuffins och identiteter

Igår blev det en lugn dag. En lång promenad följt av pepparkaksmuffins med äpplebitar. Jättelitet.

Idag har vi varit i skolan för en föreläsning och sedan satt jag och Susanna och skrev på vår del till veckans seminarier. Vi gav upp när vi kom till identiteterna, så förvirrande.

Nu ligger jag på soffan och dör, jag är helt slut. Hade det inte varit en byggarbetsplats utanför mitt fönster hade jag sovit.

Kladdkakans dag

Idag firade vi kladdkakans dag lite i efterskott. Det blev fika hemma hos Gunilla. Vi åt kladdkaka med mint, kladdkaka med daim och kladdkaka med dumle. Mums! Vi hade gjort den med dumle och den var bäst, så underbar och jag rekommenderar den verkligen :).

Nu blir det så mycket bättre! Ha en bra kväll.

Snö (eller snarare avsaknaden av den)

Jag vet att vädret är ganska trist att skriva om men jag bara måste. Dagens fråga lyder helt enkelt: Var är vintern? Idag är det den 12 november och inte en snöflinga har fallit över Umeå än så länge. Det är grått och trist och ibland regnar det och det är plusgrader jämt. Verkligen hela tiden.

Visserligen tycker jag inte jättemycket om vintern och inte en massa snö men det är bra mycket bättre än det här. Det blir mörkt före fyra på eftermiddagen och eftersom himlen hela tiden täcks av en massa moln blir det inte ens så ljust på dagen. Inte konstigt att man känner sig trött och deppig hela tiden... Lite snö skulle i alla fall liva och ljusa ipp tillvaron lite i alla fall.Tacka vet jag det här...då ser man ju vart man går i alla fall...

Om och om igen

Jag kan lyssna på de här låtarna om och om igen på Spotify. De är så himla fina, texterna är helt underbara. Disney vet vad de gör (i alla fall för det mesta).Älskar Tarzan, så underbar!

Utsikt från mitt fönster

Mörk choklad och true blood

Sitter vid datorn och äter choklad och tittar på true blood. Dessutom testar jag att blogga från telefonen för första gången. Spännande.

Past week

Hade lite bloggtorka förra veckan (och ett trasigt bredband) men nu är jag tillbaka :). Här är förra veckan i korthet.

- Bredbandet gick som sagt sönder så vi var utan i tre dagar
- Massa pluggande - vi har två tentor denna veckan
- Shoppade loss lite väl entusiastiskt så nu ska jag leva på luft resten av månaden :P
- Köpte en ny telefon (därav luften :))
- Blev bjuden på mat av Tove och hennes syster L.
- Hade Grey's maraton och såg 6 avsnitt på rad :)

Annars tror jag inte att det hände så mycket.

Denna veckan är som sagt tentavecka och ny kurs vecka. Kan bli intressant!


RSS 2.0