Renar i Lappland

Efter det härliga jubileumet satte vi oss i bilen och styrde kosan norrut mot nya äventyr!Precis när vi körde över gränsen i Lappland fick stanna på grund av renar på vägen :)Älskar att resa genom Norrlands inland. Det är bara skog och ibland stora dammar och då då passerar man genom små städer. Vi stannade och käkade lunch i Åsele, kändes precis som man kan tänka sig en Norrlands inland.IKK 10 år

Denna helgen (26-27 maj) gick det stora jubileumet av stapeln. IKK fyllde 10 år. Detta firades i Sollefteå en underbar sommardag med föreläsningar av gamla ikkare och en middag. Och fest hela natten.Det var jättekul att komma tillbaka tillbaka till Sollefteå, men lika skönt att veta att vi skulle åka vidare dagen efter. Sollet visade sig i alla fall från sin bästa sida och det var kul att träffa alla igen (i alla fall alla som tagit sig ur c-uppsats bubblan) men också alla 10:or och allt annat trevligt folk....

Dagen efter passade jag och Tove på att njuta av det fina vädret och den underbara utsikten över älven.KulturnattaVår

Våren kom till slut till Ume i alla fall. Varmt (ibland, i solen), blommor, grönt gräs, fula snöhögar och en massa pollen... Jaja, nu ska jag inte klaga... snart kanske det till och med är sommar, vem vet?

Älska mig igen

Jag, Tove och Gunilla var på bio i onsdags och såg Älska mig igen. Det måste ha varit den sorgligaste filmen jag sett på mycket länge men det var också väldigt fin.

Något att se fram motKvitter

Haha, det sötaste jag sett... vem kommer på en sån idé? :) Kolla in fågeln i fågelholken här.


Valborg på campus

Det blev en trevlig kväll med den godaste hemmagjorda pizzan någonsin, bubbel och hallonpaj! En tur till universitetet för att titta på brasan och uppträdande blev det också. Dessautom var det som valborg brukar vara, isande kallt!

RSS 2.0