Valö

Vi har varit på en två-dagars konferns ute i skärgården med jobbet. Vi åkte till Valö utanför Fjällbacka. Det har varit två roliga och avkopplande dagar. Första dagen hade vi fokus på folkhälsa, det var intressant att se folkhälsa ur ett miljöperspektiv. Andra dagen arbetade vi med vårt fasavtal. Också det var intressant och det blev många bra diskussioner. Annars hade vi fint väder, gick en härligt tur runt ön och åt en massa god mat hela tiden...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Överraskning

Idag när jag kom ut till min cykel efter jobbet fick jag en liten överraskning. Någon hade satt på ett cykelkorgsskydd på min cykelkorg (och alla andras på cykelparkeringen). I hittade jag också en påse med godis. Sånt gillar vi så här på måndagseftermiddagen :)
 
 
Jag vet, nu ser jag ut som en cyklande reklampelare men det var en bra tanke och gratis är alltid trevligt :)

Ett inlägg till min syster

Pappa tyckte att jag skulle lägga upp lite bilder här så att du kan se sakerna de gjort/köpt till trädgården. Så håll till godo med dessa bilder :)
 
 
 
 
 
 

Klämdag

Hemskt skönt att vara ledig bara så där. Fyra dagar på rad. Det känns superskönt. Kunna vila upp sig ordentligt. Jag åkte i alla fall ner på stan och träffade Sandra. Det blev en god lunch på Strandgatan. Det verkar som om det är vårt lunchställe... jaja, de har ju god mat och fin utsikt över vattnet... inte helt fel. 
 
Sedan åkte vi ner till N3 och tittade på en fotoutställning. Det var en tjej som varit i Namibia på parktik som tagit en massa fina kort. Alla tavlorna såldes på aukotion och pengarna skulle gå till ett sopkök. Till sopköket kommer det massa barn varje vecka, barn som är föräldralösa. Intressant och kul att göra en auktion av sina bilder för att samla in pengar till sopköket. 
 

Lunch ute

Nu är det sommar tror jag... sitta ute och äta lunch :) utan att frysa... :)
 
 
 
 
 

Brudslöjan

Tog en tur denna fina söndag ut till Vargön och vattenfallet. Jag blev jätteglad när jag såg att alla blåsipporna var kvar. Att alla vitsipporna dessutom blommade var ett stort plus. Som en grön oas :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Omplantering

Gick lös på mina blommor idag och slängde ut en hel hög risiga och planterade om de fina...
 
 
RSS 2.0