Födelsdagskalas/Släktkalas

Igår åkte jag, pappa och farmor ner till min faster för att fira henne och min kusins födelsedagar. Det var väldigt trevligt, det var superlänge sedan jag träffade den delen av släkten (eller vad jag ska kalla dem, min ingifta farbrors släkt helt enkelt). Det blev en massa god mat, tårta och trevligt folk :).
 
 
Mumisg tårta med ätbara blommor. De smakade dock ingenting vilket var lite synd men men, tårta var god i alla fall!

Vårtecken

 
 

Helg

Nu i helgen träffade jag Sandra och käkade lunch  på stan. Supergod panini med kantareller och mozzarella på Strandgatan. Annars slappade jag mest. Kommunicerade lite med damen på andra sidan Atlanten. Blir liite avundsjuk, de verkar ha så himla varmt och fint väder och här bara blåser, regnar och snöar det. Men men. Förr eller senare måste det ju bli vår :).
 
Har för övrigt sett en mysig serie på SvtPlay, Bletchley Circle heter den och handlar om fyra damer som under andra världskriget arbetade som kodknäckare. Nu, på 50-talet, försöker de lösa en massa mord. Jag verkligen älskade den. Skönt att det bara var tre avsnitt också.
 
 

Earlybird

Åkte klockan halv tre hemmifrån för att lämna Anna på Landvetter. Det var alldeles för tidigt. Sov kanske tre timmar eller något sådant. Väl på plats träffade vi Ida som skulle flyga tillsammans med Anna och efter ett tag kom Emil också. Efter en massa strul med incheckning så kom de till slut iväg. Dock inte incheckade hela vägen till New York utan bara till Oslo. Det inte vad de höll på med...
 
Var hemma och käkade frukost innan det var dags att dra sig till jobbet. Köpte kaffe på espressohouse innan jag gick upp på kontoret. Så himla gott. Vet dock inte om det hjälpte så mycket. Var helt slut i huvudet hela dagen och reaktioneförmågan hade tagit semester. Men lyckades klara mig  igenom hela dagen utan större missöden, tack och lov. 
 

Högskoleprovet och cupcakes

Jag fick ju för mig att skriva högskoleprovet nu i vår och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Jag kom ut alldeles mosig med vetskapen om att mattedelen inte var min grej. Det gick inte så bra helt enkelt. Läs och ordförståelse å andra sidan gick super så de kanske kan väga upp varandra...
 
Efteråt blev jag upphäntad av faster, farbror och kusin och så åkte vi hem till oss för att fika. Farmor var också med så det var som ett litet avskedsfika för Anna som åker på måndag. Konstig men roligt. 
 
 
RSS 2.0