Fint besök i stan

Sandra var på besök i stan över påsk (nu har hon flyttat hit till och med) så vi passade på att träffas. Istället för inne i stan hamnade vi ute på Överby där vi käkade lunch, fikade och tittade i affärer. Det blev en liten tur ned till slussarna också. Det var riktigt varmt och skönt. 
 
Jag fick också en fin kokbok med  massa smarriga cupcakes, så nu blir det till att baka :).
 

Kort vecka

Gillar korta veckor. Härligt att bara behöva jobba fyra dagar. Annars fanns det inget roligt med denna veckan. Eftersom alla årsrapporter ska in sista mars var förra veckan jobbig och denna veckan kaotisk. Jag hade inte jobbat ikapp förrän på torsdagen och då kunde jag slappna av lite och hämta andan. Men hellre mycket att göra än inget att göra
 
Hemma råder någon form av organiserat kaos. Anna försöker packa. Allt får inte plats och det väger för mycket och så vidare. Det kan inte vara enkelt att packa för ett helt år. Men hon ska npg lyckas till slut. Det tror jag allt. Frågan är nog bara om hon kan välja bort något :).
 
 
 

Födelsedag och påsk

Passade på att fira min födelsedag och påsk i samma veva i år. Hemskt praktiskt (i alla fall så länge släkten inte envisas med att ge  mig påsksaker). 
 
Lagade världens underbaraste tårta. Chokladbotten, vit chokladmousse, mörk chokladmousse och hallon, blåbär och jordgubbar. Hur mumsigt som helst. 
 
 
 

Vår?

Det känns som om jag jobbar hela tiden och när jag inte jobbar så orkar jag inte göra så mycket! Jag kommer i alla fall (troligen, det är inte heelt klart än) få förlängt minst en månad kanske (hoppas) två! Deg skulle vara så roligt :)!

Annars försöker jag plugga franska och plugga inför högskoleprovet... Svårt och mycket och om de inte hängde ihop skulle jag nog inte orka!

Jag hade i alla fall en välbehövlig paus i måndags när jag var på ansiktsbehandling! Så skönt och avkopplande, kände mig som en ny människa efteråt.

 

Avskedsfest

Anna hade avskedsfest för sina vänner igår. Det var supertrevligt och mysigt och vi höll på halva natten. Massa god mat och massa roliga lekar, allt amerikansk anda såklart (nåja, nästan i alla fall). Här kommer lite bilder :)
 
 
 
 

Snabbvisit

Jag och syster har varit på snabbvisit i Stockholm. Vi kom igår kväll och är på väg tillbaka till Trollhättan igen. Även om det var kort tid hann vi med en del. Underbar middag igår kväll, en iskall tur till diplomatstaden, två mysiga fikastunder på espresso house och en shoppingtur genom centrala Stockholm.

 

 

 

 

 

 

Tillbaka

Jag har alltid så fina föresatser men sen går det inte så bra med bloggandet. Låt oss göra ett nytt försök. Blev lite inspirerad när det damp ner ett fint vykort från Spanien i brevlådan idag (tack finaste Elin!)
 
Det går bra på jobbet. Jag har koll nu, jag kan hantera det mesta som dyker upp och jag har klarat flera dagar helt själv på administrationen. Det känns bra. Det som känns allra bäst är att ingen dag är den andra lik och dyker alltid upp nya saker att ta tag i och lära sig. Jag hade nog alldrig kunnat tro att jag skulle lära mig så mycket om avlopp, råttor och förorenad mark. Det är ganska intressant också. Alltid spännande att lära sig nya saker. 
 
Annars rullar livet på :) Jag fortsätter att läsa franska med nuvarande målsättningen att åka till Frankrike till hösten. Sen kan ju planer komma att ändras men det ärmålet i alla fall. Nu ska jag bara se till att komma in på utbildningen som jag vill... Det kommer nog att bli en nerpärs i sommar, om jag jämför med alla andra år så skulle jag kanske komma in, ena året räcker betygen och andra inte... Så vi får väl se hur det kommer att gå...
 
RSS 2.0