Medieval dinner

Igår var det Paltkoma träff igen och veckans tema var medeltida mat... Oklart hur vi kom på detta och ännu mer oklart vad det egentligen är men men. Middagen inleddes med ost och baguette (kanske inte så medeltida men ack så franskt) och fortsatte sedan med soppa serverat i bröd. Det är tydligen väldigt medeltida. Jag och Becca stod för huvudrätten som var bönor och bacon (vita bönor, bacon, lök, vitlök och endiver). Det var väldigt gott faktiskt :). Till detta serverades en inlagd gurksallad och Jonna hade gjort :) mums. Till efterrätt blev det friterade äpplebitar doppade i socker och kanel och en hemmagjord brygd med smultron och blåbär. Väldigt spännande men både gott och mättande. 

Baguetteskål med tomatsoppa

Bönor och bacon 

Friterade äpplebitar :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0