St Jean Cap Ferrat

Idag var vi lediga, litteraturkursen börjar inte förrän nästa vecka, så vi bestämde oss för att göra en liten utflykt till Villfranche-sur-mer. Efter en del velande hittade vi fram till bussen, sen visste vi inte var vi skulle gå av så vi frågade en fransk tjej och hon sa att hon skulle gå av vid en fin strand. Det innebar att vi inte hamnde i Villfranche utan i St Jean Cap Ferrat, det är en liten by och en halvö. 
 
Efter att tjejen pekat ut vägen gick vi nägra hundra meter innan vi kom fram till en superfin liten stenstrand. Det var lika varmt idag som alla andra dagar så runt 28 grader så vi la oss i skuggan och slappade. Hur skönt som helst, mycket bättre än att ligga i solen. Där stannde vi hela eftermiddagen. Det blev också ett dopp i havet. Först var det riktigt svalt men efter en liten stund var det jättevarmt och skönt. 
 
Innan vi åkte tillbaka köpte vi pizza. Jag och Anna delade på en med tomat, basilika, mozzarella och gorgonzola. Det var utan tvekan en av de godaste pizzorna jag ätit. Allt verkligen smakade äkta och fräscht. Vi åt pizzorna nere i hamnen med utsikt över bergen och en massa båtar. 
 
Det blir bara en bild för resten vill inte laddas upp... men det kanske räcker med en :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0