Nu tutar o kör vi

Nu är allt gjort. Nu har tiden tagit slut. Nu vill jag bara få gjort tentan.

En sista gång

Nu har jag pluggat sedan klockan nio imorse. Bortsett från en promenad till stan ganska konstant. Jag ska göra en sista insats, en sista gång ska jag dyka ner i samhällsplaneringens avgrund. För den här gången. Sedan ska jag förhoppninhsvis klara tentan. (Ta i trä). 

Lite bilder från när vi kom tillbaka från stan





Och en bild på vårt kök som numera är plugghögkvarter



Det är böcker, papper, datorer, godis, frukt, pennor högt och lågt.

Uppfinningsrikedom

Inte ska man väl låta sig hindras bara för att man köpte en smart????



Haha jag tycket att den är klockren. Lite svårt att se kanske men älska :). Tog kortet när jag var i Antibes i somras.

Ut ur vakuumet

Nu är jag ute och hälsar på i världen en liten stund. Sitter och försöker hälla i mig min potatis och purjolökssoppa. Den allra sista matlådan av den sorten, äntligen. Plugget går okej, inte för att vi gjort så mycket men ändå.

Jag har i alla fall laddat upp med choklad med hallon, vindruvor och riskakaor. Så nu är jag redo. Så redo jag någonsin kan bli.

För en stund sedan kom i alla fall posten och titta vad jag fick:



Ett vykort med orkidéer från Jessica. På baksida stod att "bara för att det är kul med post" och det är verkligen sant. Jag får aldrig post annars och det var riktigt roligt. Dessutom pratde jag och Elin så sent som igår om att man aldrig får någon rolig post.

Nu tillbaka in i vakuumet

Ny (plugg) dag

Jaha, ännu en dag i den underbara samhällsplaneringens värld. Snart kommer hela gänget och vi ska gå igenom resten av tentan och sedan är det bara råplugg som gäller resten av dagen. Jag riktigt längtar. Not. Men på fredag är tentan gjord och då får vi i alla fall lite ledigt.

Nu ska jag försvinna in ett litet pluggvakuum. Ha de!!!

Svenska new york fruar

Jag hade lite tråkigt igår kväll och var så trött på att plugga att jag kollade på svenska new york fruar på min dator. Det var hemskt, det går inte att beskriva på något annat sätt. Alla fruarna var så himla dryga. Rekomenderas verkligen inte...

Det brinner i knutarna

Oj nu var det visst bara  två dagar kvar till tentan. Det är inte så bra om jag ska vara ärlig men det får gå på något sätt. Det löser sig alltid. Det är allt bra synd att det är så trist i vissa lägen. Och det värsta är att vi ska ha en till kurs samhällsplanering efter detta.

Nu ska vi snart, om fyra minuter för att vara exakt, ha en genomgång av tentafrågorna med vad som verkar som hela vår klass. Hur kunde detta hända? Ja menar från början var det jag, Sandra och Elin men nu är det typ 8-9 personer som vill vara med. I vårt kök. :P. Men det är bara trevligt.

Annars idag har vi haft en till ogivande föreläsning. Men vi har också lämnar in GISen och PM:et. Det känns i alla fall jätteskönt. Jamen nu kommer de typ.

Ojdå

Dagen har varit bra och jag har läst 9 kapitel (i snitt är ett kapitel 15 sidor och då är det en massa bilder) i Urban Geograhy och det är jätteintressant faktiskt.

Men dagens inte lika roliga händelse var att jag fick låna Sandras dator när vi var på bibblan för att kolla min mail men jag var tvungen att koppla in den i väggen för batteriet var dåligt. När jag gör det vad händer? En stor blixt och det blir kolsvart i två av rummen på bibblan. Jag fick så snällt traska iväg till bibliotekarierna och de konsterade att de fick ringa efter service. Efter ca en timme var det fixat. Hemskt!!!!




Nu ska jag strax till aurora!

Makin pancankes



Och jag har städat badrummet :)

Almost done

Snart är vi klara med grupparbetet, vi ska fixa sidnummer, rubriker, innehållsförteckning och titel. Sedan är vi helt klara. Finito. Det ska bli så skönt. Då kan jag bara fokusera på tentan.

Nu ska fixa resten och sen ska jag och Sandra till Gunilla för ett möte om den globala dagen. Sedan ska jag laga pannkakor, städa badrummet och skriva protokoll från FN mötena.

The blind side




Underbart mysig film. Se den. Den är verklighetsbaserad och så fantastisk att du knappt tror att det är sant.


Härnösand

Idag bar det av till Härnösand och folkhögskolan där för en temadag om Sverige i Afghanistan. Det var sjukt intressant och roligt. Det var tre föreläsare, först en kille som kommer från Afghanistan och som jobbar för Svenska Afghanistan kommitén. Han pratde om SAKs arbete. Efter det var det en ISAF soldat som hade varit i Afghanistan i våras som pratade om sina erfarenheter. Han var den bästa föreläsaren tyckte jag. Jätteintressant verkligen. Och sist ut var en kvinna som satt i försvarsutskottet. Hon pratade om en resa som hon gjort dit för utskottet.

Det var en väldigt lyckad dag faktiskt. Dessutom fick vi fika, lunch och fika. Unerbart att inte behöva laga mat själv. Och det var jättegott också. Till lunch fick potatiskroketter, stekt kotlettrad och kantarellsås. Inte helt fel. När vi var klara drog vi in till Härnösand och träffade Elin som gick i vår klass förra året och fikade med henne. Det var jättemysigt.

Nu ikväll har jag och Sandra hyrt the blins side och köpt en massa chips och dipp. Det är ju ändå lördag.

Kram

Ny favvorätt

O, jag har en ny favoriträtt. Lax med romsås och ris. Och det är superduper enkelt. Underbart. För att göra det ta några laxfiléer och lägg i en ugnsfast form. Häll på matlagningsgrädde, dill, rom och salta och peppra. I i ugnen på 225 grader i 20 minuter. Ät med ris. Bättre blir det inte.

Idag då. Jo det var ganska produktivt. Jag har:

√ Gjort klart GISen
√ Skrvit ut en massa papper
√ Fixat anteckningarna till Planering för säkerhets skull
√ Skrivit en sida på min franska uppgift


Ja det var allt. Men bra jobbat.

Nu ska jag läsa lite kurslitteratur innan Idol. Hurra!

ha de! (och jag tror säkert att alla andra ska göra roligare saker men men)

Hahaha

Skriver det här så att alla vet säkert :).


Jag har inte flyttat. Däremot så har Tove flyttat till Källsta och Elin har flyttat in i min lägenhet. å nu vet alla hur det ligger till :).


Another day in paradise

Ska alldeles strax dra iväg till skolan för lite avslutande GIS, kurslitteratur, protokoll och franska. Det ska bli så fantastiskt roligt.

Om jag lever och inte är alldeles insöad i europeisk planering och migration i tredje världen så skriver jag ett inlägg lite senare...

Dagen goda gärning; det reganr ute så vi får åka till skolan med Viktor. :).

See ya!

Världshistorien på 5 minuter

'

Hahaha, det var något av det roligaste jag sett. Heja norrmän alltså!

Hela tiden

Suck det tar aldrig slut. Dett evinerliga pluggande. Jag har idag läst ut en bok i alla fall och har tre kapitel kvar i den andra. Sedan ska jag börja på en bok som är tjockare än vad som är lagligt. Den är sjukt tjock. Men nog om detta tråkiga ämne.

Igår hade vi medlemsmöte med FN föreningen och det gick jättebra. Vi fick en massa nya medlemmar och valde in suppleanter till styrelsen. Dock var jag jättehes så jag fick knappt fram vad jag hade att säga. Men jag lyckades och nu är det gjort tack gode gud!

Inatt ska jag sova ensam i lägenheten för Elin ska sova på annat ställe. Det ska bli kul att vara lite ensam :).

Nu ska jag återgå till kurslitteraturen. Hurra...

Pics

Lite bilder (bild) på mina underbara äpplebakelser :)


Sitter och äter en just nu. Gudmligt :).

Och en bild på sötase Sixten. När jag kom över till Sandra förut sa hon åt mig att titta i påsen från Lagerhaus som haon hade på golvet. Och vad hittade jag där?


Är han inte jättesöt??


Jag ska inte

Jag ska inte skriva om hur jag mår i detta inlägget. Alla vet redan allt om min förkylning. Det enda jag ska säga är att jag vill bli av med den nu. För nu är det nästan outhärdligt. Jag låg vaken och hostade till två igår natt. Men nog om det.

Vad har jag då gjort för något kul idag???

Ingenting!

Eller jag har gjort en massa om jag ska vara ärlig. Jag har vart på föreläsningar (4 timmar), fått en mini mini briefing om fältveckan, vi ska åka till Pakistan... Spännande va?
Jag har också vart på en erfarenhetsföreläsning om Afghanistan och nu ikväll blev det pizza och idol med Sandra, Elin, Tove, Abbe och Oskar. Det var mysigt.

Nu ska jag sova... eller i alla fall försöka. Imorgon ska jag ligga på min säng hela dagen och kurera mig samtidigt som jag läser de ack så spännande böckerna Planering för säkerhets skull och Planeringens grunder. Är jag riktigt på humör kanske jag börjar på Urban geography men jag skulle inte tro det.

På kvällen blir det FN möte :).

I drömmarnas land

Sitter på min säng och bara njuter av lasse musik och te med honung. Underbart. Det är de små sakerna som är lycka. Jag har gjort äpplebakelser idag och så små gaffelkakor. Ska strax pröva en av gaffelkakorna och se om de blev goda. Jag är trött. Idag blir det sängen tidigt tror jag.

Igår blev det inte sängen tidigt. Valvakan var mysig även om resultatet var katastrofalt på alla sätt och vis. SD, ofattbart att de kom in. Ofattbart att svanska folket inte vet bättre. Men det är inget att göra åt saken nu. Bara att ta tag i problemen på de sätt som de förtjänar.

Det ska också bli intressant att se vad moderaterna gör nu....

Mums för gaffelkakorna. Vem vet imorgon kanske de e slut. Mohaha...

Lite bilder från valvakan kommer här i alla fall.




Övervägande röda cupcakes såklart :) och en del gröna (och några blå
för vi diskriminerar ingen)

Nu ska jag sova (eller nåt).

Underskattat

Idag till middag blev det varma mackor. Jag tycker att det är underskattat. Det är verkligen gott. Visserligen var mina mackor lite lyxigare, lite tacoinspirerade. Men ändå. De var helt underbara även om det inte direkt ha lindrat min stackars hals så var det den perfekta halsen.

På tal om halsen så är den svullen, gör ont som f*n och är allmännt irriterande. Dessutom hostar jag, är snuvig och har ett huvud som är två steg bakom. Vad mer kan man önska sig??? Blir det inte bättre snart får det nog bli en tripp till vårdcentralen. För jag har varit förkyld i två veckor och halsen har vart ett problem sen i måndags. Inte kul någonstans. Jag vill bara sova men har jag tid med det? NEJ. Kan jag sova? NEJ, den jäkla hostan förstöt allt.

Jaja, jag måste bara få klaga lite till. Idag har jag dessutom skurit mig, djupt, på den jäkla konservburken med majs. Jag trodde aldrig att det skulle sluta blöda. Fattas bara att jag får blogförgiftning eller nåt nu också.

Det blev ganska negativt känner jag det som började så trevligt. För att muntra upp stämmningen slänger jag upp lite bilder på mina varma mackor.


 
 Innan jag slängde in dem i ugnen.


Tillsammans med salladen som jag gjorde. Mums!

Om en stund ska jag, Sandra och Elin se Notting Hill. Mysigt.

Kram


Opepp

Sitter och tittar på min dos med hostmedecin och känner mig allmännt opepp. Men förhoppningsvis hjäloer det så att jag mår bättre sen.

:(.

En ny dag

Då var det lördag och helg men att tro att det innnebär ledighet och roliga äventyr är bara inbillning. I alla fall om man har saker att göra till jul som i själva verket ska vara klara om två veckor. Idag ska vi fortsätta med grupparbetet och gå på del II. Terroristens lilla handbok - hur skapar man så stor oreda i det svenska samhället som möjligt? Det kan nog bli ganska intressant om inte annat och vi ska bara skriva 5 sidor. Vårt mål är att vara klara imorgon. Men det återstår att se.

Igår blev det bara plugg hela dagen. Först grupparbete och sedan GIS, men nu känns det faktiskt som om jag börjar komma någonstans tycker jag. Det enda svarta molnet på plugghimlen är att min hals känns som om någon kört en motorsåg genom. Det gör sjukt ont. Imorse vaknade jag halv sju av att det gjorde sjukt ont och att jag höll på att hosta upp halsen. Jag måset köpa hostmedicin senare idag.

Tillbaka till arbetet och att skapa oreda, spränga en damm kanske???




Damm i Tyskland som vi passerade när vi var där i somras.


Pakistan är översvämmat.

 

Nu behöver de vatten!

Översvämningarna har orsakat en av de värsta katastroferna någonsin. Över 18 miljoner människor, varav nästan hälften är barn, beräknas ha drabbats. Familjer har flytt sina hem och många saknar rent vatten och mat. Barnen riskerar undernäring och att bli sjuka av det smutsiga vattnet.

Fokus för UNICEF just nu är att rädda liv och återställa vattenförsörjningen i de översvämningsdrabbade områdena. Vattenburna sjukdomar kan vara dödliga för små barn och det gäller att förhindra spridning av kolera, diarré och andra sjukdomar som sprids snabbt när människor inte har tillgång till rent vatten.

Hjälp UNICEF att hjälpa fler barn! Tillsammans kan vi förändra situationen för miljontals barn. Skänk 50 kronor genom att SMS:a LIV till 72 900 eller skänk en gåva till barnen i Pakistan här! Mer information om Pakistan och om hur UNICEF jobbar finner du på unicef.se




Bilderna är tagna av © UNICEF/Zak

Det skulle ha kommit lite fler bilder men internet strejkar, tyvärr!





Bloggare för varenda unge

Igår hade Johanna på Unicef kommenterat på min blogg och frågat om jag ville blogga för varenda unge. Självklart sa jag ja! Det ska bli jättekul att blogga om det, speciellt eftersom jag redan är engagerad i Unicef och fn. Det är verkligen något vikigt :).



           


Ont

Min hals tar livet av mig. Det gör ont hela tiden och jag hostar konstant. Jag fattar inte varför jag ska ha sån otur. Jag menar vad har jag gjort för att förtjäna det här???? Nu sitter jag inne hos Sandra och htittar på en debatt inför valet och dricker te med honung. Förhoppningsvis hjälper det så att jag kan sova sen.

Det har regnat hela dagen. Till och med vädret är dåligt här.

Usch.

Chokladmos

Ja, man hals är totlat mos. Det gör ont, den är "tjock" och jag hostar som om jag ville bli av med lungorna. Inte så kul kan jag säga. Men vad kan man göra??? Jag försöker med te med honung, halstabletter, sjal osv osv... några förslag??? Men det får jag för att jag trodde att jag var på väg att bli frisk. De gamla gudarna ville bara motbevisa mig.
Idag har vi som sagt bara brupparbetat oss. Inget kul alls. Och vi är verkligen inte klara. Tyvärr. Men sånt är livet det med. Vi har i alla fall kommit en bra bit på väg så det är synd att klaga för mycket. Idag fick jag också ett paket från mamma med min vattenflaska, inklusive en hög makaroner (de verkar tro att jag svälter här i Norrland men så är icke fallet), en kårtidning (jag är inte med i kåren, vad hände här???), ett gulligt brev och en hög bakformar, så i helgen ska jag göra en massa underbara kakor.

Nu ska jag sova och kurera min hals för imorgon har vi föreläsningar hela långa dagen. Skojigt.

Grupparbete

Jag, Sandra och Elin sitter i vårt kök och arbetar med vårt grupparbete. Det är ofattbart tråkigt och handlar om Strängnäs översiktsplan. Men snart, snart är vi kanske klara. Hoppas hoppas. Vi ska i alla fall vara klara på fredag senast har vi bestämt.

Nej nu var det tillbaka till jordbruk, grundvatten och miljöbalken.

Kram kram

KÖRKORT!!!!!

 


Min älskade lillasyster Anna har tagit körkort!!! Jag är så stolt över dig, gumman. :). Du får se till att låna bilen och ta dig hit upp :)

En lång lång dag

Dagen började klockan sju i morses efter att klockan ringde. Kvart i nio bar det i alla fall till Svanö och en övning för Folke Bernadotte Akademin som markörer. Vi spelade interna flyktingar som inte hade ätit på flera dagar. Vi var arga, hungriga och frusterade. Det gick faktiskt riktigt bra och det var jättekul. Vi åkte från Svanö vid tjugo över tolv och kvart över ett började föreläsningen.

Det blev till att köpa en macka i kafeterian till lunch och sedan var det dags för fyra timmars föreläsning. Föreläsningarna var mycket intressanta och handlade om samhällsplanering globalt. Efter föreläsningen var det raka vägen hem för att laga soppa och duscha av mig all röklukt från övningen. Efter ca en timme hemma var det bara att ta sig tillbaka till skolan för SOS möte.

Nu sitter jag här och tjötar lite med Sandra och försöker få lite vettiga saker gjort :P.


Update

Jaha, har jag fått något gjort idag då? Inte så mycket som jag kunde ha önskat men tillräckligt. :).


√ Maila kort till Nienke
   Plocka undan tvätten
√ Skriva klart franska uppgiften
√  Läsa ett kapitel (minst) i Planerings grunder Det blev 2, Hallelujah
   Måla klart xxx
   Ta lite kort på lägenheten
√ Lägg in kort på datorn från igår
   Laga soppa

+ att jag har skrivit klart min del om Riksintressen i Strängnäs kommun :)

God natt!

Bättre

Jag mår mycket bättre idag :D. Det känns underbart om jag ska vara ärlig. Dock så innebär det ju att jag har en lång lista med saker som jag ska göra. Det är inte lika kul men vad ska jag göra???

Lägger upp min lilla lista här så att jag kanske får något gjort:

√ Maila kort till Nienke
   Plocka undan tvätten
   Skriva klart franska uppgiften
   Läsa ett kapitel (minst) i Planerings grunder
   Måla klart xxx
   Ta lite kort på lägenheten
   Lägg in kort på datorn från igår
   Laga soppa

Känns som om jag har en del att göra.

Bäst att jag sätter igång, eller vad tror ni???

Norrlandsfesten

Idag avslutas nollningen officiellt med norrlandsfesten. Maskerad med tema Norrland. Jag ska vara Norrlands guld. En massa guld över hela mig. Dock så ska en hel drös andra också vara Norrlands guld, men vad ska man göra, jag kan ju inte byta nu. Dessutom har jag på känn att jag kommer äga alla andra. Haha.

Jag känner mig ganska pepp trots att det känns som om jag har en smärre tegelsten i huvudet. Det lär i alla fall inte blir en sen kväll för mig. Dock så kommer jag att behöva duscha när jag kommer hem. Inte kul, men annars kommer det inte bara att vara hallen och badrummet som blivit guldifierade utan också mitt rum och framför allt min säng. Not so fun.

:).

I alla fall ingen feber

Jag mår skit. Det kan inte beskrivas på något annat sätt. Jag hat ont i huvudet, i halsen och näsan bara rinner. Men jag har i alla fall inte feber. Inte nu i alla fall men jag är säker på att jag hade det både igår kväll och i förrgår kväll. Fy och usch.

Nu ska jag vila.

Helt slut

Fredag, jag fattar inte riktigt var tiden tar vägen. Men jag är i alla fall helt slut. Dels har vi lämnat in den första inlämningsuppgiften idag och dels så är jag grymt förkyld. Jag vill verkligen bara lägga mig ner och vakna till jul. Typ. Snart ska jag i alla fal heja på klassen i fotbollsderbyt och sedan blir det en lugn kväll.

Kram!

Förkyld

Idag mår jag som igår. Inget vidare men det är inte så mycket att göra åt just nu. Det är bara att kämpa på och försöka sova mycket. Idag har jag suttit framför en dator och gisat hela långa dagen. Vi fick en ny övning idag och den verkar roligare än den förra men ganska jobbig. Dessutom har vi pm:et och tentan  och allt dettta ska ske/lämnas in om tre veckor. Skojigt. Inte alls.

Ikväll blir det hotell Appelbergs med middag som lärcenter ordnar. Det ska bli jättekul faktiskt. Nu slappar jag bara på mitt rum och försöker göra lite saker som jag måste, typ skicka alla bilderna till Nienke. Usch, jag lovar så mycket obland och sedan skjuter jag bara upp det :P. Det måste bli bättring. Så därför ska jag inte skriva mer här utan göra slag i saken.

Kram kram

Bortskämmd

Igår blev vi bortskämda av vår nollningsgrupp. De hade ordnat en picknick i Albedoparken. Alla grupperna var där men alla hade sin egen lilla picknick. Vi började i alla fall med tacochips och dipp och efter det var tipspromenad. vad kan vi om den nya klassen. Det var jättekul och jag, Fanny och Ruben var riktigt duktiga. Vi gick på kunskap och sedan var det ödet som fick avgöra.

Efter den lilla tipspromenden käkade vi tapas. Det var jättegott. Bland annat hade de marinerade vitköksklyftor och det var jättegott. Inte alls så starkt som man skulle kunna tro. Efter tapasen fick vi reda på resultatet av tipspromenade och vi VANN!!!! Visst är det fantastiskt. Helt underbart. Vi svarade rätt på 22 frågor av 29. Det var ödet. Som vinst fick vi lösgodis för typ 120 kronor. Som avslutning på kvällen åt vi blåbärspaj med vaniljvisp.

Idag började vi klockan 8.15 vilket är på tok för tidigt så nu ska jag gisa tills dess att jag ska till GB med Gunilla. jag känner dessutom att jag kommer bli förkyld, det  har redan börjat med huvudvärk och en näsa som bara rinner. Jag vill inte.

Nu måste, måste jag plugga.

Belöningar

Usch, det börjar bli lite jobbigt om man måste ge sig själv en belöning för att göra något. Nu har jag i alla fall lovat mig själv att jag ska få äta en chokladkaka till om jag betalde hyran. Hehe. Jaja, det var värt det och nu behöver jag inte tänka på hyran något mer.

Idag har jag förutom haft en massa föreläsningar dammsugit lägenheten, bytt dammsugarpåse (det var svårt jag lovar :P) och bytt lite glödlampor. Nu ska jag käka något (inte bara kakor) och om en och en halv timme är det fadderkväll.

Jag orkar inte lägga in kort men förr eller senare kommer dem :).

Kram

Fikakväll

Kvällen började med att jag bakade kolakakor och Elin nakade dumlekakor. Sedan kom Anna och drack te och åt kakor. Det var jättetrevligt. Efter en stund bestämde vi oss för att ta en tur och hälsa på alla nya i F och G för att se hur de bor och hälsa en andra gång. Det var trevligt och nu har jag verkligen fått bättre koll på vad de flesta heter och var de bor.

Efter det blev vi bjudna på te  hos Julle och Hampus, där det för övrigt var en massa annat folk också. Det var mysigt att sitta i deras kök och prata några timmar. Folk kom och gick mest hela tiden och det var allmännt trevligt. De nya är verkligen trevliga vilket är jättekul och det känns gött att det är en sådan "öppen" atmosfär här i F.

Nu måste, måste jag sova. Imorgon är det back till samhällsplaneringen.

Natti natti!

Timmar

Nu sitter jag hemma och laddar. Snart ska jag börja skriva min första franska uppgift på kursen. Det ska bli kul (tror jag). Men först ska jag nog baka lite kolakakor så att jag är riktigt peppad när det är dags att sätta igång. Usch, jag riktigt känner hur jag kommer att gå upp i vikt. Bara en massa onyttiga saker. :P.

Var inne på Fatmas blogg förut och såg att hin hade lite onödigt vetande så jag tänkte att jag kunde ta några av dem, de var så bra. :).


Att Varje år dör cirka 7 personer genom att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.


Att Det finns fler stjärnor än antal ord som alla människor som någonsin levt har yttrat.


Att Världens mest välkända ord är "ok", den näst kända är "coca cola".

Det får vara nog med onödigt vetande.

Dessutom lite viktigt vetande som jag lärde mig när jag letade efter min bordsplacering i lördags.

Katmandu lär huvudstad i Nepal :P

Ha en bra kväll, det ska i alla fall jag med franska och kolakakor.

HJÄLP!!!

Mina kartor blir bruna när jag skriver ut dem trots att de i själva verket är i gråskala. Vad gör ArcGis mot mig???? Jag fattar ingenting. Jag vill inte!!!! Om någon som vet hur man gör kan ni ju tala om det för mig!

:(

Hallon- och björnbärspaj

Idag är det söndag. Jag har varit här i en vecka nu. Tiden går så fort. Men det är skönt att första nollningsveckan är över. Inga mer mullvadar. Nu behöver vi inte tänka på vart enda ord längre. Men vi har säkert försagt oss en miljon gånger. :P. Men de flesta var förvånade och hade inte anat något så det var ju kul i alla fall.

Idag blev det svampplockning (läs promenad i skogen :P). Vi klättrade upp i snårskogen på Hallsta och sedan efter en del letande (förgäves) så bar det av ner genom snårskogen igen. Svampen (läs kantarellerna) lyste med sin frånvaro (annan svamp fanns det gott om. speciellt flugsvampar).

Ikväll blev det hallon- och björnbärspaj medan vi såg på Valentines day. Det var en riktig må bra film med ett lyckligt slut. Det var precis vad vi behövde efter att vi såg Remember Me häromdagen. Den filmen var så jäkla tragisk rakt igenom men den idag var bara mysig.

Imorgon blir det skola och Gis och kanske grillning.

Nu måste jag sova.

Fribiljett mot himlen

Ikväll smäller det igen. Jag har varit så sjukt trött hela dagen men nu måste jag erkänna att det känns mycket bättre. Jag är laddad till tusen. Det skak bli kul att festa loss lite igen ;). Men det är bara en timme kvar tills det börjar och såklart är jag långt från klar. Men det ska nog gå på något sätt. Eller för att vara exakt det måste gå.

Idag har det i alla fall varit den varmaste dagen sen vi kom hit till Sollet och det ska vi inte klaga på. Vi har till och med legat ute och solat. Det är inte illa om jag ska vara ärlig. Jag har också städat mitt rum ordentligt vilket var väl behövligt. Så jag kan verkligen festa med gott samvete för jag ska bara slappa imorgon :P.

Haha. Nej nu har jag egentligen intet tid att skriva mera för jag ska sminka mig, måla naglarna, fixa håret och klä på mig. Heja mig :).

Ha en underbar lördag kväll!

Puss

Gis

Denna ständiga gis. Jag blir så irriterad. Ingenting går som jag vill och det är verkligen svårt att klassificera alla länder. Suck. Jag vill bara gå hem och begrava mig undet täcket men nej då. När jag har tröttnat på gisen ska jag (nån dag) skrova ett pm och dessutom måste jag skriva första inlämningsuppgiften till min franska kurs. Men jag ska nog  hinna. För eller senare. Nu är jag bara så trött på allt. Fast jag lär nog sitta här ett litet tag till i alla fall.

Annars är allt ganska bra i Norrland. Dock ganska kallt. Jag vill ha sommar igen. fåfänga drömmar är vad det är ;). Nollningen går bra och det är riktigt roligt. Idag blir det brännboll och utgång. Nu måste jag återgå till Gis. Hurra :(.

Ha det gött!

Äntligen!!!!

Vi har fått internet :). Haha, jag skulle kunna dansa. Dud vad skönt :). Allt är toppen och ikväll är det fadderkväll. Det ser vi fram mot.

Kramkram
RSS 2.0