Vampire Diaries

Jag och Sandra har följt serien på kanal 6 sen den började i vintras och jag tycker att den är helt underbar. I fredags när jag och Fanny var på Centralen köpte jag bok och ett och två av Vampire Diaries på PocketShop. Idag har jag börjat läsa den och jag vet inte vad jag ska tro än så länge. Det är stora skillnader (Stora!) som till exempel Elena är blond, honm har ingen bror utan en ganska mycket yngre syster, vännerna är samma men det finns en Meredith också (hon finns väl ändå inte med i serien?), Elenas mostet heter Judith... jag skulle kunna fortsätta. Det är detaljer men det stör mig lite. Jag ska i alla fall ge boken en ärlig chans och så får vi se sen.



Nu ska jag fortsätta läsa och skaffa mig lite solbränna...

Ha de!

Gratis

Jag köpte en Elle förra veckan för jag tycker att det är bra tidning och jag behövde lite uppmuntran i allt pluggande. Och med tidningen fick man ett gratis schampo, balsam och inpackning från GLOW. Det enda som man var tvungen att göra var att hämta det på en hm butik så det har jag gjort idag. Det var verkligen trevligt med gratis och nu kan jag bli snygg i håret också. I like very much!

Förövrigt har jag inte gjort något direkt idag vilket har kännts underbart. Och jag ska inte göra något på resten av kvällen heller. Hamilton vann i Istanbul. Inte lika kul. Jag vet inte vad Vettel och Webber gjorde men klantigt var det. Jaja, men det var bra racing i alla fall. Om två veckor är det Grand Prix i Kanada. Det ser jag fram mot.

Ha de!

Tyskland

Ja sa ju det.... eller i alla fall att de var bra :). Bra Vinnare! Det var värt väntan.

God natt!

För att jag kan

Idag har inte gjort något speciellt på hela långa dagen. Och vad bättre är. Jag har inget jag måste göra. Det är en helt underbar känsla. Nu sitter jag och tittar på Eurovision Song Contest och jag måste jag säga att jag gillar Rumänien bäst men på det hela taget känns det bara utdraget.

Imorgon blir det en snabb tur till Överby och så är det F1. Hela eftermiddagen. :)

Jag måset erkänna att Tyskland är ganska bra med. Hmm.


Våren är den underbaraste tiden.

Puss.

Min älskade kaktus

Hahaha, ja det kanske låter lite konstigt (ganska mycket)... Men den här kaktusen är så speciell. Titta på alla blommorna. Jag tycker att de är underbara när de blommar. :)





Underbar eller hur?

Jag ska så en ny omgång kaktusar tänkte jag så vem vet, det kan ju bli ett litet projtkt här i bloggen att se hur de växer. :)

Ha de!

Hem

Jag ska åka hem. Snart. Om en och en halv timme. Jag kommer att sakna alla här. Men det ska bli skönt att komma hem. Jag har hur mycket packning som helst. Men det får gå. Det ösregnar ute. Mindre kul. Men vad ska jag göra?

...

Det gick

Jag behövde inte sitta på väskan (okej men bara halvt) och jag behövde inte plocka ur några saker (:)) så på det hela måset jag säga att min packning var ganska lyckad. För i dag i alla fall. Imorgon... Ja det får bli morgondagens problem. Nu ska jag sova.

Natti Natii!

Jag visste det

det kommer aldrig att gå. Jag har helt enkelt för mycket saker. Nu har jag lagt ner en del saker i resväskan (typ alla kläder, skor o lite smink och så) och väskan går inte att stänga. Min plan för imorgon är att sätta mig på den och hoppas på det bästa. Annars lär jag ju få packa om. Inte kul alls.

Jag har ingen aning om hur jag ska få med mig allt men på något sätt ska det gå, det har jag bestämt. Jag har inget val. Jag ska lyckas. Eller jag ska i alla fall ge det en ärlig chans.

Nu måste jag sova lite innan jag ska göra det sista på Gisen imorgon

God natt!

Städdag....

och 3 timmar senare var köket och badrummet klart.... nu är det mitt rum och hallen kvar. Och vi är ändå två personer....

Jag vill sova nu...

Gis

Jag börjar se slutet på Gisen för den här terminen. Jag sitter på skolan just nu och här har jag suttit i snart två timmar. Det känns segt men jag har kommit ganska långt... eller jag är snart klar med övning två. Det känns oerhört skönt och jag ska åka hem redan på fredag :). Aaa.. det är snart. Jag längtar jättemycket.

Jag har för övrigt dragit på mig världens förskylning och sitter här och snorar...

Nu måset jag fortsätta.

Kram!

Catfight

Haha ja jo fast när jag skriver det menar jag det ganska bokstavligt talat. Igår när Abbe kom hem till Sandra tog tydligen Sixten sats och kutade ut genom dörren ner i trapphuset och ut genom den öppna ytterdörren. En innekatt ute??? Inte så bra om jag ska vara ärlig. Sandra lyckades fånga honom men Sixten gavSandra ett stort antal rivmärken och smet igen. Hon ringde då efter mig och Tove så att vi alla fyra fick jaga katt ute på gräsmattan. Katten är ju sjukt snabb och han ville verkligen inte bli infångad. Till slut lyckades vi i alla fall få in honom i trapphuset med stängd ytterdörr och efter ytterligare en stund in i lägenheten. Jösses, men stackars katt jan kommer inte ut så mycket som han skulle vilja. Viktor bara skrattade åt det när Sandra berättade det för honom senare.


Boven i dramat, Sixten :)

Nu ska jag Gisa. Hurra :S

Utspark

Nu har vi sparkat ut 08orna. Det blev en mycket lyckad fest med antiken som tema. Förra veckan var det ju olympiska spelen och ikväll var den stora finalen. 08orna käkade middag och sedan korades en vinnare av spelen (lag Hera förövrigt). Sedan var det fest hela natten lång (jag gick vid två tror jag).

Slänger upp en bild på mig, Sandra, Tove och Elin så att ni får se hur fina vi var :).



Idag har vi städat efter utsparken och Gisat... Duktigt får jag säga. Ja just alla min kartor hade försvunnit så jag var tvungen att göra om dem. Inte kul alls om jag ska vara ärlig. Filerna fanns kvar men att göra om dem till kartor tog två timmar.

Nu ska jag sova, imorgon blir det mer GIS.

God natt!

Plugg igen

Gårdagen var toppen och jag ska lägga upp bilder och lite så ikväll när jag har tid. Nu sak jag och Sandra till skolan och jobba med Gis:en. Att jag faktiskt går till skolan en söndag är för att jag vill komma hem så snart som möjligt. Fanny ska åka på fredag och kanske, kanske att jag åker i helgen också. Men inget är bestämt än.

Jag är i alla fall sjukt trött just nu och jag vill bara gå och lägga mig igen. Men det får bli sen. När jag är klar. Om ett tag med andra ord. Tröttheten kan ju också bero på att jag gick och lade mig klockan tre och vankande klockan tio och inte kunde somna om.

Nu ska jag fixa nåt käk att ta med till skolan och så skriver jag något senare... :).

De danska bakverken

och ja det var gott... Väldigt gott om jag ska vara ärlig. Det hette i alla fall något i stil med äbelskiver...(?). Det var toppen och de var fyllda med choklad. Kan något egentligen med choklad misslyckas?

Inte i min värld i alla fall :).


För att göra dem använder man i alla fall den här smarta maskinen. Bilden kommer från obhnordica.dk för dessa finns i tyvärr inte att köpa i Sverige. En dag ska jag i alla fall skaffa mig en...

Nu sitter jag och käkar vattenmelon och honungsmelon. Jag skulle kunna leva på melon :).

God natt!

...

Gis hela dagen lång. Jag kom ganska långt innan datorn hängde sig och allt försvann. För hoppningsvis fnns det där på måndag men vi får se.

Nu ska jag över till Fanny för några danska bakverk...

Hörs senare

Dagens present

Jag gav den perfekta presenten idag till Sandra. Mitt lilla "projekt x". Hon blev jätteglad och jag var jättenöjd så det kunde inte ha blivit bättre.



En liten närbild blir det också.

Födelsedagsfirande

Nu ikväll har vi firat Sandra och det var jättekul och lyckat. Det blev en massa kubbspel och grillat. Dessutom är det ju ett stort plus att vädret var fint och temperaturen låg på ca 20°C.

Jag grillade i alla fall kött och det smakade väldigt gott faktiskt. Jag äter väldigt sällan rent kött numera men det var trevligt som omväxling.


Det var utan tvekan det godaste jag ätit på länge. Kött med vatten-
och honugsmelon samt tomat och mozzarella.

I kubb spelade jag tre matcher. Jag spelade först med Fanny och Fjälle, sedan med Anna och sist med Sandra. Jag måste bara säga att jag vann alla matcher jag spelade, hehe. Och de två sista spelade jag och Anna och jag och Sandra mot Fjälle och Abbe och vi utklasse dem båda gångerna. Girlpower :).


Första matchen...


Andra matchen...

Blir inga bilder från den tredje... Men kul var det.

Nu ska jag sova, imorgon får vi den andra Gis övningen.

Lite produktiv idag trots allt

Idag har jag:

√ Gjort klart Gis kartorna
√ Handlat
√ Betalat räkningar
√ Gjort tillfällig adressändring
√ Gjort klart "projekt x"
√ Diskat

Jag har kvar: (dock troligen inte idag)

Laga sallad till ikväll (måste ske idag)
Städa
Plocka undan tvätten
Fixa nästa "projekt x"
Skriva klart Gis övning 1
Skriva klart arbetsuppgiften

Suck....

Sommar

Japp, detta måste klassas som sommar. Det har varit 20°C den senaste veckan och det är inte helt illa om jag ska vara ärlig. Idag gick jag över stan när jag skulle hem och det var jättefint och jag såg en massa underbara vitsippor. Dessutom har alla träden slagit ut nu så det känns underbart.

Jag är nästan klar med GIS övning 1 nu så det känns också skönt. Imorgon får vi den andra så det är bra att den första snart är klar. Det ska bli kul att få den andra även om jag bara vill få den gjord. Hoppas att jag på allvar kommer att ha nytta av allt jag lärt mig då så att det inte kommer upp en massa nya saker...







Och så ett stort grattis till Sandra som fyller 21 idag... Vi ska ut ocg grilla och spela kubb för att fira henne om en stund. Ska lägga upp en bild på hennes present sen. Den  bästa någonsin!

Ha de!

Dagens choklad

Ooo, detta är definitivt något av det godaste jag ätit. Smaka, för gud skull!


Hela min rulle är redan slut :(

Det konstanta pluggandets tid

Jag är helt enkelt helt slut. Idag satt jag framför datorn från klockan 10 till klockan 5. Det är inte bra, någonstans. Jag har helt enkelt inte orkat blogga. Orkar inte nu heller egentligen men jag tänkte att jag skulle göra en liten insats :). Gis:en går bra, jag har lärt mig så oerhört mycket de senaste tre dagarna att jag inte själv trodde det var möjligt. Jag har åsadkommit i mina ögon tre fantastiska kartor. Jag är verkligen sjukt nöjd. Nu ska jag bara skriva det där pm:et också. Jag kan nog bli klar imorgon. Det vore skönt för även om det inte ska in förrän på måndag får vi nästa stora GIS övning på fredag redan. Jag är lite nervös för det men samtidigt ska det bli kul. :).


En liten glimt av gårdagens GIS jobb... Idag ser allt mycket bättre ut!

Dagens karta



I'm so proud of myself!

This amazing light



Lite mörkare än de andra två inläggen men att det här är klockan halv två på natten har jag svårt att fatta. Det var ljust när vi gick hem från Valvet, eller kanske inte ljust men det var inte heller kolsvart. Mer mörkblått men turkosblå mot nordväst kanske. Det känns ju i alla fall trevligt att veta att nu kompenseras allt vintermörker med en massa ljus.

Idag har det förövrigt varit 22 grader varmt och mulet.

When we like parteeeing...

Ojojoj, what a night! Det var verkligen jättekul ikväll och det var skitkul att se vad alla hade klätt ut sig till. Det var kul även om vi var de enda på valvet som var utklädda. Men vi ägde. Kolla bara in bilden nedan. Hehe.



God natt!

Junsele djurpark

För till Jess, jag orkade inte uppdatera klockan 7 imorses vilket var skälet till att det var lite tomt på den här bloggen i alla fall.

Idag har vi som sagt varit på Junsele djurpark och den var ganska liten om jag ska vara ärlig men det var jättekul att komma bort från Sollefteå lite och få se något annat. Även om det var ännu mer ut i ingenstans. Jag tror att jag ska låta bilderna tala för sig själv eftersom jag inte har så mycket annat att säga om dagen! :)













Nu blir det parteee... Ha en bra kväll!

Dagens temperatur

Haha

Det vräker ner regn ute och allt var ganska deprimerande. Men sen hittade jag det här klippet på Karins och Daniels blogg och det var verkligen klockrent. Det gjorde hela min dag, haha.

Se det!

Let's forget (snabbt)

Vi förlorade. Eller för att vara ärliga, vi blev utklassade. I brännboll. Det är inte vår grej helt enkelt. Vad ska vi göra? Glömma, tror jag. Och det snabbt. Vi kan ju alltid säga att vi bjöd på den...

Nu blir de grillning på Källsta och lite allmännt mys medan 08:orna gör bort sig lite mer...





Vi kämpade bra i alla fall.

18,9°C

Ja, herregud... värme råder det ingen brist på här i Sollet i alla fall. Dessutom är hela himlen täckt av en massa moln. Det var underbart när jag och Tove gick till ICA förrut. Skillnaden mot i vintras (-30) är enorm och det är ofattbart att det kan svänga så snabbt. Jag måste erkänna att all värme i världen är att föredra framför en massa kyla. Idag har jag gjort ingenting och det känns jätteskönt. Om en stund ska vi iväg och spela brännboll. :) Trevligt, trevligt.



:)

Tussilago

Tog lite bilder på väg hem från skolan igår. Det var varmt och skönt och verkligen ett perfekt fotoväder.





Ha en bra dag!

Denna ständiga GIS

Alltid närvarande i våra huvuden, och då inte enbart på ett positivt sätt. Jag har förstått det mesta vi gör men en del är rena rama antika grekiskan för mig och då har jog absolut ingen aning om vad jag gjort whatsoever. För er som inte vet står gis för geografiska informationssystem och det innebär mer eller mindre att man gör mer eller mindre avancerade kartor i program på datorn som heter ArcMap. Det är roligt och intressant (så länge vi hade den pedagogiska boken att följa - endast gudarena vet vad som kommer att ske när vi får våra övningar nästa vecka). Jag har i alla fall klarat av den mycket pedagogiska boken, så jag är stolt äver mig själv. Men jag ska inte skruta för mycket eftersom den talade om i alla steg vad jag skulle göra. Varje litet steg, till och med hur du gör för att göra hela förnstret större (du klickar på den mittersta av de knappar högst upp i högra hörnet på alla program - haha). Nu ska jag troligen inte gisa mer denna vecka så det känns skönt, men jag har en del annat att stå i.


Elin sitter och kämpar med gis, min dator närmast - jag skapade någon lång kedja av länkade kommandon...


Ett stycke karta redo att buffras, sammanslås, kalkyleras...


Den pedagogiska boken :)

Förresten så fick jag VG på geovetenskapstentan, det är underbart!

!

Tiden bara springer ifrån mig och jag hinner inte uppdatera här bokstavligt talat. Gisen tar upp så mycket tid och på det kommer andra skoluppgifter, FN, olympiska spelen plus en massa andra saker. Tiden räcker helt enkelt inte till och nu måste jag hoppa i säng för imorgon kl 8 är det seminarium.

Natti Natti!

Avatar night



Nu ikväll har jag, Sandra, Tove, Sabine, Gunilla, Sara M och Elin sett på avatar. Det var jättemysigt och filmen var väldigt bra. Lite som en sekt ibland tyckte Sara och så alla amerikanska militärer (ja, vad ska man säga???). Men den var bra och det var trevligt att det fanns ett budskap i den. :) Alla som inte sett den, se den!

Det hade ju varit grymt att se den i 3D men det får bli nästa film... Läste häromdagen att det faktiskt skulle bli en trilogi. Det ser vi fram mot mycket.

Nu måste jag sova för vi börjar klockan 8 imorrn. Hurra!

I ♥ cooking

Japp, ni kommer den igen men jag älskar verkligen att laga mat. Det är underbart och avkopplande. Hur stressad man än är. Att värma mat är dock som sagt var bara stressande. Idag har jag lagat mozzarellaburgare. Underbart gött.





Rekomenderas varmt :).

Sommar och sol

Måste bara slänga in ännu ett inlägg om igår. Efter banankampanjen drog vi till Källsta där det blev bananer med choklad och zoo i ugn och sedan en massa volleyboll och fotboll. Det var verkligen underbart kul och det var jättevarmt och skönt ute. Kändes verkligen som sommar och det var runt 15 grader ute.







På kvällen (eftersom vi var lite sega) drog vi direkt till Martina och den tyska förfesten istället för att stanna till på Greveholm hos Elin. Det var trevligt hemma hos Martina men när alla drog ut på Valvet sedan så drog jag, Elin, Fanny och Jimmy hem istället. Sedan kollade jag, Elin och Fanny lite på tv innan jag gick hem och sov :).

Nu sitter jag i alla fall med den jäkla arbetsuppgiften till GIS:en. Not kul at all. Jag ska skriva om kartografins historia. Ni kan väl se att jag jublar.

World Fair Trade Day

Igår var det world fair trade day och alla vi entusiastiska ambassadörer i Sollefteå stod och kampanjade för fairtrade banander på Ica och Coop. Jag och Elin stod på Ica i nästan en och en halv timme och det var jättekul verkligen. Folk var oerhört trevliga och vi mötte mycket intressanta människor. Bland annat en man som blev så entusiastisk att han ropade till sin fru att de var tvungna att löpa fairtradesocker över hela butiken. :). Sedan fanns det även några skeptiker som bara inte trodde på det vad vi än sa, men sådana finns det väl alltid antar jag. Kul var det i alla fall.







Fairtrade är en oberoende produktmärkning som bidrar till  förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer!

Så köp fairtrade produkter, gott folk!

En utekväll (bokstavligt talat)

Nu ikväll var planen att se film tillsammans med Anna B, Elin och Sabine men det var någon grillning ute i Albedo så vi gick ut dit för att kolla läget. Det var mysigt och vi stannade tills dess att vi frös mer om fötterna än under fältveckan, tygskor och en plusgrad gillar inte varandra. Sedan gick i alla fall jag, Tove, Anna S och Elin in och drack te och pratade. Nu blir det sova, känns skönt trots allt. Men jag kan inte låta bli att undra var veckan tog vägen. DEn som vet kan ju höra av sig till mig och förklara.

Lite bilder från ikväll:





Kallt men mysigt som sagt var :).

Och ännu en bild för att visa hur jäkla sent det blir mörkt ute, det var ju inte länge sedan förra bilden och nu var det hela en timme senare. Detta är alltså fem över halv tolv på kvällen. Såg att bilden är typ identisk med en som jag tog den 28 april och denna är tagen idag 7 maj så lite mer än en vecka och det är lika ljust fast en timme senare, jag menar Jösses!



God natt!

Älskar

Jag älskar verkligen att laga mat. Det är jättekul och avslappnande. Nu ikväll har jag gjort piroger och det är något speciellt att veta att jag har börjat med mjöl, jäst, mjölk med mera för att sluta med några underbart goda matbitar. Jag menar det är verkligen konst (även om pirogerna inte är så fina). Jag lnskar att jag alltid hade tid att laga en massa god mat, för skulle inte allt vara så mycket bättre då? Jag menar hur bra är det egentligen att bara värma upp någti för att man är så stressad för att sedan bara forsätta stressa?

Länge leve den goda hemlagade maten!









Vill, borde, måste?

Ja, det bleb inte så mycket borde och måste idag. Utan mer vill och det här är kul. Tittade en del på tv, läste ut min underbara bok. Allmännt tog  det ganska lungt. Jag kommer att ångra mig en annan dag. Men den dagen den sorgen känner jag just nu. Haha. Nu ska jag sova. Och det är ett vill, borde och måste. Oj det händer inte ofta.

God natt!

En annan dag

Jag är så trött på alla måsten och alla borde. Jag måste plugga (eller jag borde plugga kanske). Jag borde städa. Jag måste skriva det där protokollet. Jag måste laga mat. Jag måste städa köket (jag hade sönder ett glas så jag måste bli av med allt glassplitter). Jag borde byta glödlampor (det är alldeles svart i köket och hallen men det kan vänta till Tove kommer hem). Jag borde skicka brev till Siv och Jurek. Jag måste... Jag skulle kunna fortsätta en bra stund till men vad tjänar det till? jag skulle bara vilja lägga mig ner på marken och sova. Men det får bli en annan dag. För jag måste göra alla dessa saker plus en del saker till. Jag har helt enkelt inte tid att göra det en annan dag. Det måste bli idag.

Mitt humör är som molnen på himlen igår.




Jag hade fel

Jag drabbades inte av panik. Jag gjorde inte fel. Det var inte svårt. Det var inte tråkigt. Det var faktiskt ganska lätt och tro det eller ej men ganska kul också. GIS. I och för sig har vi bara gjort jätte basic saker men ändå. Det känns bra faktiskt. Väldigt bra om jag ska vara ärlig. Jag ser fram mot på fredag när vi ska fortsätta. :). Nu ska jag sova så att jag kan ta itu med 200 saker på min att göra lista imorgon.

Det känns bra. Jag är väldigt glad. Tove hade förresten ordnat en toppen erfarenhetsföreläsning ikväll. Mycket intressant. DEt var två föreläsare som hade varit i Nicaragua i ett halvår. Sedan true blood så klart med Sandra.

Natti natti!

Gis???

Vi ska alldeles strax börja arbeta med Gis och det känns sådär (Hjälp och panik om jag ska vara ärlig). Men kanske kommer det att kännas bättre om en liten stund. Kanske, kanske....

Lathet (upphöjt till hundra - vad har jag gjort idag egentligen?)

Vad har gjort idag egentligen? Tittat på tre avsnitt av CSI NY på min säng och allmännt bara legat där och dött. Inte särskilt smart eller produktivt men ibland så orkar man inte göra något annat, eller för den delen fttar inte tillräckligt för att kunna göra något annat. Haha, nu ikvälll var det i alla fall styreslemöte så nu har jag saker att göra ett år framåt. Jösses. Plus att jag ska klara den här kursen. :S

Nu måste jag sova. Imorgon smäller det! Då ska vi börja med GIS på allvar. (HJÄLP!)

Jag skriver ett inlägg imorgon kväll om jag fortfarande lever. (Haha)

God natt!

4 maj 2010

Jaha, den fjärde maj, vem kunde ha anat att den här dagen skulle börja med att jag dorg upp mina persienner och stirrade ut på en massa snö och snöflingor. Herregud. Det är ju maj. Det får inte snöa då. Nu har det visserligen smält bort och istället ösregnar det ute. Men ändå, jag blev ju nästan deprimerad. :(. Och nu sitter jag och försöker fatta hur jag ska låsa referenser i excel och jag fattar verkligen ingenting. INGENTING! Förstår inte vitsen med att låsa dem, hur man gör eller varför det är så viktigt att kunna. Jag vill bara krypa ner i min säng och inte vakna förrän Giskursen är slut. För tänk ändå om jag har dessa problem med excel hur ska det då gå med ArcGis???????

Gatukonst

Det här är verkligen konst på hög nivå. Älskar att vi faktiskt lyckades så enormt bra den gången. Vi var bäst helt enkelt, så var det och så kommer det alltid att vara.





En bild säger mer än tusen ord


Vem kunde ha anat

Ja, det är nästan helt ofattbart. Jag har tagir mig hemifrån ändå till Sollet på en resa utan minsta lilla fel eller försening. Det tror jag nästan inte har hänt alls sen jag flyttade. Jag kan i alla fall inte påminna mg om någon gång som det har gått så här bra. Det resulterade i alla fall i att hela resan var väldigt trevlig och avkopplande.


Hihi, mina skor igår, kanske inte de ultimata skorna när det är en plusgrad ute men vad gör man?


Min älskade (väldigt fejkade) pradaväska med allt man kan behöva näär man reser. En ny bok blev det på pocketshop. Boken heter Vampyrens märke och än så länge är den fantastisk. Det är något speciellt med vampyrer och jag tycker att alla som älskar borde läsa den men ska nog veta att den inte är som andra vampyrböcker/filmer/serier. Haha, läs den i alla fall. Det är en hel serie!


Slänger också in en bild på den obligatoriska inköpta stora mocha latten, utan den ingen riktig tågresa.

För övrigt tror jag att jag såg norrsken när jag gick från bussen igår kväll. Eller så var det mina ögon som soelade mig ett spratt. Men fint var det i alla fall. Det skimmrade på himlen och ljuset rörde sig som i vågor... :)

På väg mot ingenstans

Jag har haft en underbar och mysig helg och nu bär det strax av tillbaka upp till Sollefteå. Det ska bli skönt att komma tillbaka. Bara en kurs kvar innan det är dags för sommarledighet. GIS. Jag ser inte fram mot kursen men vad har jag fö val? Det ska nog gå bra hoppas jag, ta i trä. Jag hoppas nu i alla fall på en lugn resa upp och så hörs vi senare ikväll eller imorgon.

Ha de!

RSS 2.0