Trött

Jag är så trött. Nu har jag typ packat klart och det känns bra även om jag har en miljon saker. Fattar inte hur det kunde bli så men det får gå. Jag har inget val. Imorgon bär det tillbaka upp. Jag är ganska likgilitig egentligen även om det ska bli kul att träffa alla.

Mina ögon nästa svider och jag ska upp igen klockan fem eller nåt. Usch. Men jag kommer att få träffa sötaste Arve. Längtar massor. Känner att jag bara skriver en massa nonsens så det är lika bra att jag slutar.

Men förhoppningsvis kommer vårt bredband snart. Jag tror att de ringde idag men jag missade samtalet. Attans.

Jaja, god natt i alla fall!

Can you keep a secret?



"No!"

    
Flint i Det regnar köttbullar


Gårdagen var trevlig med en massa shopping och sedan på kvällen underbart mys med Annie, Daniel, Karin och Jessica hemma hos Jessica. Vi pratade och såg på "det regnar köttbullar". Den filmen var ganska bra, inte fantastisk men bra. Det känns oerhört trist att alla försvinner iväg nu i höst. Imorgon flyttar Jessica. Karin åker på lördag. Daniel och Annie är visserligen kvarjust nu men Daniel åker kanske tillbaka till Norge och Annie vill till Sydamerika. Sorgligt sorgligt, men det kommer att gå bra. Idag finns det ju en miljon sätt att hålla konrakten.


Idag har jag, mamma och Anna susar runt i stan och shoppat. På eftermiddagen blev det mer shopping. HJÄLP! Jag har köpt skor för 1300 kronor idag. Hur kunde det hända???? Okej, det ena paret är ett par walkingskor så de är faktiskt värda vartend öre. Och så köpte jag ett par underbara stövlar. Jag älskar skor. Jag älskar att shoppa. Det är nog bra att komma tillbaka till Sollet, där utbudet är begränsat.

Nu ska jag packa klart (hmmm i alla fall börja)... och titta på Losing it with Jillian.



Sista måltiden

Idag har det verkligen bara regnat hela långa dagen. Jag fattar inte vad det ska vara bra för. Visst ibland är det skönt när det regnar men idag hade det varit skönt att kunna gå ut lite och motionera bort träningsvärken som jag har efter igår. Men nej, det var bara till att stanna inne. Jag antar att jag kunde ha gått ut om jag tog på mig stövlar och regnkläder men det var inte så lockande.

Vidare till något annat sjukt irriterande. Jag försökte regisrera mig till min franskakurs alldeles nyss. Men gick det? Nej såklart inte. jag får bara upp att det är någon form av error och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Är inte sådant underbart? Jag tror att jag ska försöka igen snrta och annars får jag väl maila dem och säga att det inte funkar antar jag.

Imorgon blir det i alla fall Ullared, jag måste köpa en del grejer på Gekås och lite annat på NetOnNet så det kan nog bli en trevlig dag.

Nu ska jag återgå till att svära över datorn!

Ha de :).

Lata lördagar

Idag har jag inte direkt gjort någonting och inte heller tänker jag göra något. Det känna fantastiskt skönt att bara kunna ligga på min säng och slappa. Igår  åkte jag runt i bilen som en galning på jakt efter en present till Annie och det blev lyckat, till slut. Kvällen hos Annie var toppen. Det var jag, Annie (haha, såklart), Jessica, Daniel, Karin och Eva. Vi åt god middag (vegetarisk :)) och drack ett riktigt gott vin till. Efteråt blev det film, björnbär och jordgubbspaj, vattenmelon och grillchips.

Vi såg filmen it's complicated, och den var sannerligen ganska komplicerad. Jag vet fortfarande inte om jag tyckte att den var bra eller inte. Den var ganska konstig men den slutade ganska bra och alla satt genom nästan hela filmen och undrade högt om han (alec baldwin) var helt knäpp eller om hon (meryl streep) var det. Det var sjukt irrieterande att de gjorde massa konstigt saker men eftersom det var en hollywood film var den ju också ganska förutsägbar.

Ikväll ska jag bara slappa och kanske se någon bra film. Vi får se.

Kram

14 mil

Idag har jag kört Anna fram och tillbaka till Göteborg eftersom hennes laddare tll hennes dator var "stendöd", vilket också var så de uttryckte det på Appelsupporten. Det var okej att köra henne dit. Dyrt skulle jag nog säga eftersom Zara hade den klänningen som jag ville ha och jag kunde inte bara låta bli att köpa den. Den kostade 399, vilket min plånbok inte gillade men det var det värt. Alla gånger, den är så fin.

På väg hem fastnade vi i typ fyra köer, vid alla trafikljus och järmvägsövergången. Det var verkligen frusternade. Det tog ca 20 minuter längre tid att komma hem. Jag känner att detta är ett stort i lands problem. Och framför allt här i norden. Det är en sådan sjuk stress här. Jag kände inget av den i frankrike. Jag önskar att det kunde vara lite mer avslappnat här.

Här kommer i alla fall en bild på min underbara klänning.



:).

På Nice Côte d'azur

Jag måste bara skriva ett litet inlägg om vad som hände på flygplasten. Det var hemskt eller ja i alla fall lite pinsmat alltihop. Jag var där i god tid och lyckades checka in men hade kvar att dropa av resväskan. När jag hivar upp den på vågen stannar vågen på 21,5 kg.... HJÄLP!!! Och killen bakom disken bara tittar på mig och säger "This is very bad" med fransk dialekt och ett olycksbådande tonfall. Usch, snacka om bad moment 1. Jag slapp i alla fall betala :).

Bad moment 2 var att jag och Nienke hade bestämt att vi skulle ses på flygplasten men hon var ganska sen så jag bestämde mig för att gå igenom säkerhets kontrollen. I kontrollen står det en blond tjej bakom mig med en enrom väska (det var vad jag lade märke till). Jag gick i alla fall igenom kontrollen och vandrar iväg. En minut senare ringer Nienke och frågar var jag är varpå vi hittar varande vi säkerhetskontrollen. DÅ är det Nienke som stod bakom mig i kön. Usch säger jag bara. Vi har umgåtts varje dag i två veckor och vi könde inte igen varandra. Hemkst, hemskt är allt jag kan säga. Efter ett tag skrattade vi åt det men det var allt lite pinsamt.

Bad moment 3 var att planet var en timme försenat men det är en tråkig historia så det behöver vi ju inte skriva något om här.

:)

Inget och allt

Igår hade jag inget att göra och idag har jag massor, snacka om att det varierar från dag till dag. Jag ska i alla fall snart köra Anna till Göteborg för att hon ska kunna laga sin dator eller något i den stilen. Och eftersom hon inte har körkort får jag köra. Jag ska i alla fall gå till Zara och se om de har den helt underbara jättefina klänningen som jag såg i Cannes. Den går inte att beskriva den var helt enkelt perfekt.

Igår pratade jag lite med Sandra och dte var jättekul. Det ska bli kul att träffa både henne och Elin nästa vecka i Sollet och höra allt om hur de har haft det. Men vi var tvungna att sluta prata för hennes telefon höll på att dö och när vo hade lagt på insåg jag att min telefon också höll att dö. Efter att hysteriskt letat fram min laddare insåg jag att den faktiskt gick sönder i när jag var i Antibes :(. Inte kul alls, men jag har fått låna syrrans tack och lov.

Nu blir det Göteborg :).

A toute à l'heure!

Antibes 2010

Jag ska ta och sluta lova saker på bloggen tror jag för jag lckas ju ändå inte hålla vad jag lovar. Jag tänkte i alla fall ta och slänga upp lite bilder nu. Det har hänt så mycket så jag orkar inte skriva om det. Fast å andra sidan säger ju en bild mer en tusen ord ;) så ni borde klara er ändå :).

Jag saknar i alla fall Antibes sjukt mycket och jag vill tillbaka nu. Till mina fina vänner, till solen och värmen, till den avslappande livsstilen och till alla underbara pain au chocolats.


Utsikt över Cannes :).


Place Masséna i Nice.


Det var soliga dagar på stranden men 3 dagar regnade det dock senare på eftermiddagen och molnen bådar inte direkt gott ;)


Men de flesta dagar var det underbart. :).


Casinot i Monaco-Monte Carlo!


Ile St Marguerite, så underbart vackert :).


I skolan, vi leker lekar och vår lärare Fabien ritar på tavlen :).


Gamla staden i Antibes.


Jag och Nienke på Nice flygplats innan vi skulle åka hem. Det var ett sorgligt ögeonblick.

Det får bli alla kort :). Men det är typ en tusendel av vad jag har :). Nu ska jag ta och slappa resten av kvällen och njuta av bara kunna göra ingenting.

A bientôt!


Hemma igen

Usch och fy, då var jag tillbaka i Sverige. Jag längtar redan tillbaka. Jag kommer att skriva lite mer snart och lägga upp bilder såfort jag hinner, typ senare idag eller imorgon, så ha lite tålamod.

Flygresan gick i alla fall bra trots att vi var en timma försenade från Nice på grund av vädret. Men jag hann med min flight i Frankfurt och det var inga problem. :)

Måste också säga att det är skönt med ett svenskt tangentbord igen :).

Kram!

Sista veckan

Hej hopp allihopa!

Har ar det toppen och jag bara njuter av de dagar som ar kvar. I helgen blev den Monaco-Monte Carlo och igar Ile Sainte Marguerite, dar har faktiskt mannen med jarnmasken suttit fangslad. Spannande och mycket vackert? bada stallena. Jag har kommit pa hur man gor ö och ä men det ar ganska komplicerat sa ni far klara er utan. Bokstaven a med en prick over har jag ingen anning om hur man gor.

Idag var forsta dagen i B1 och det gick battre an forvantat aven om jag inte ar sa bra pa att prata sa forstod jag i alla fall det mesta. Hurra! Annars har jag varit pa stranden med Mirka och Ninka idag och det var mycket trevligt. Imorogn blir det stranden igen. Vad gor man inte for lite solbranna.

Idag fick vi dessutom laxa sa den har jag kampat med ikvall. Det saknas fortfarande 7 ord. Mycket irriterande. Melissa ar i alla fall inte hamma nu heller sa det var ett tag sedan vi traffades. Trist men vad ska jag gora?

Nu ska jag snart sova, ar sjukt trott verkligen.

Kramar

Côte d'azur

En till liten halsing fran côte d'azur. Igar var det fint en liten stund men sen oppnade sig hi,len och jag har nog aldrig sett sa stora hagel. Senare pa kvallen askade det med. Verkar som om varje vecka har ett askovader. Usch sager jag bara.

Idag var sista dagen for nagra i min klass och sista dagen med var larare. Det var sorgligt men vi lekte typ hela dagen sa det var kul. Nasta vecka ska vi vara med en ny larare som ska vara jattebra men den nivan ar hagre an nu. Eller ja; just nu ar vi A.2.2 nastan B1 och nasta vecka blir det B1. Nivaerna ar mellan A1 och C1 sa jag ar typ pa mitten :)

Idag har vi vart pa stranden och imorgon blir det nog Monaco.

Vi hors!





ps jag hatar verkligen detta franska tangentbord. Jag maste leta efter allt och halften blir fel hur jag an anstranger mig.

But you are not blond

Har kommer antligen ett litet inlagg fran frankrike och antibes. jqg maste bara saga att franska tangentbord ar skumma, mycket skumma, inget ar dar det borde vara.

Men i alla fall, jag har det underbart: Det ar varmt over 30 grader varje dag och vattnet ar jatteskont. Jag blir battre pa franka varje dag och den har kursen gor verkligen underverk. Vi ar bara 8 stycken i klassen och jag ar enda svensken. Var larare ar jattebra och jag fattar typ allt hon sager.

Pa eftermiddagarna ligger vi antingen pa stranden eller aker nagonstans och shoppar. Dock ar det valdigt dyrt har. Hitills har jag i alla fall besokt Cannes (2 ganger), Nice, Gourdon och Grasse. Och sa klart Antibes :). Pa planerna for tiden som kommer finns Monaco, îles de Lerins och lite annat smatt och gott. Det ar i alla fall inte sa gott om svenskar pa skolan vilket jag tycker ar skont.

Min vardfamilj ar snall men jag har typ bara traffat henne fem ganger sen jag kom. Hon har ett sott litet hus och en sot medelstor hund. Mitt ru, bestar av en dubbelsang. For att oppna resvaskan maste jag lagga den pa sangen :).

Aaa; o till rubriken sa har jag fatt den kommentaren av flera personer, italienare bland annat nar jag sagt att jag ar fran sverige. vilken syn folk maste ha pa oss ;):

Nu far jag snart damp pa tangentbordet sa jag ska ta och sluta.

A bientôt toute le monde.



RSS 2.0