Lite bilder från idag







Nu blir det grillat, jordgubbar och en lugn kväll. Hoppas bara att det inte börjar regna,

Puss!

Vänskap!

Nu har Annie precis åkt hem och det var jättekul att träffa henne igen. Vi har bakat muffins, druckit te, gått på promenad och titttat på tv. Det har varit en underbar kväll och det är tur att jag har så underbara vänner :). Nu ska jag gå och sova lite för imorgon är det midsommar :).


En bild från tidigare idag :).

God natt!

Kanelbullar och fifi-rutor

Idag har jag och Anna bakat kanelbullar och fifi-rutor. Det är jättelyckat, i alla fall bullarna. Det andra har vi inte smakat på än men det kommer :) Allt gick bra med bakningen men vi fick ta en extra tur till Jätten för att köpa mer florsocker. :).





Hihi, det är Annas del med strösslet, själv tycket jag att kokos är mycket mycket bättre :)

En lång promenad

Idag efter att jag varit jätteduktig och städat, dammsugit och allmännt ordnat upp på mitt rum tog jag en lång promenad på 55 minuter. Jag gick ut till 45:an innan jag vände tillbaka. Det kanske inte var så jättelångt egentigen men det var skönt att komma ut och röra lite på sig. Speciellt eftersom jag kände att jag hade en massa överskottsenergi. Nu är jag trött och ska bara slappa framför tv hela kvällen :).





Kram!

Tack och lov

Ända sedan jag kom hem har jag haft en del problem med min adressämdring (posten skickas härifrån och sedan tillbaka... dubbel adressändring hur smart är det egentligen???) men nu har jag fått bekräftat att den ena är borttagen så nu kanske all min post kan hamna där den ska :). Det är lite frusterande att veta att ens post ligger 80 mil bort och du kan inte komma åt den. Bland annat hamnade hela min informationsmapp om min språkkurs i Sollefteå. Det var ju underbart... men det löste sig i alla fall det också.

Idag hade jag en liten shoppingtur där jag bland annat hämtade ut den andra delen av min bikini och sedan har jag bara tagit det ganska lungt och agerat chafför åt mamma och Anna.

Nu ska jag heja fram Argentina till ännu en seger tänkte jag :).

Ha de!

Ett stort steg på väg

Nu ikväll har jag bokat flygbiljetter till och från Nice. Det ska bli underbart att komma iväg och eftersom jag inte har skrivit det så ska jag i alla fall åka till Antibes. Antibes är en liten stad (mindre kanske) som ligger söder om Nice på franska rivieran. Jag längtar massor till dess att jag ska åka men jag är allt lite nervös ändå.

Det känna bra att flygbiljetterna är bokade och kursen bekräftad. Jag kommar att få veta vilka som blir min värdfamlij ca 2 veckor innan jag åker. Det ska bli jättekul att se vilka det blir, om de är gammla eller unga eller om de har barn. Det ska bli så oerhört kul :).





Bilderna kommer från google.

Jag kan knappt vänta!!!!!!

:)!

Ännu en dag har passerat

Ännu en dag har gått och tiden försvinner ganska fort tycker jag, men det känns bra ändå. Jag har haft en lugn dag även om jag har flängt runt en hel del. Var bland annat på pappas jobb och köpte en underbar mjukisdress från Puma. Den var svart och oerhört snygg om jag ska vara ärlig. Svart med gråa detaljer kring gradkedjan. Puma är mitt favoritsportmärke, jag tycker att de har mycket snygga kläder och skor.

För övrigt idag har jag solat lite (måste jobba lite på solbrännan :)) och pluggat lite franska (herregud vad mycket jag har glömt). Nu ska jag strax göra något jättespännande, i alla fall för mig. Skriver om det när jag är klar.

Puss!

Sekatörer och ett stort träd

Idag har jag hjälp mamma och pappa men att klippa ner resten av det stora trädet/busken vi har haft utanför köket. Eftersom de ska dränera om var vi tvugna att ta ner den och det var ingen större förlust om jag ska vara ärlig :). Vi har i alla fall klippt i den i flera dagar men nu är den borta. Nu har vi bara en del andra träd och buskar som ska klippas ner och flyttas på. Det är ändå ganska kul...

Häromdagen flyttade vi en massa stenplattor runt hela huset och det gick bra att dra dem på en säckkärra. Men sedan lastade pappa på ca 6-7 plattor på kärran och jag kunde inte flytta den en centimeter. Usch det var lite jobbigt och både mamma och pappa skrattade åt mig. Så jag lät mamma ta över men hon kunde inte heller flytta på den så då fick jag skratta lite :). Det krävdes två personer för att flytta den :).

Nu ikväll ska jag bara ta det lungt och titta på matchen mellan Brasilien och Elfenbenskusten i VM, jag hoppas att Brasilien vinner. Jag ska nog ta och äta lite potatischips med. Hehe, jag skulle kunna leva på dem :).

Ha en bra kväll!

Det kungliga bröllopet

Jag har nu suttit och kollat på det kungliga bröllopet. Jag tycker att det har varit jättefint och jag älskar Viktorias klänning. Den är verkligen jättefin, stilren, enkel och mycket vacker. Dessutom tyckr jag att det roligaste är att se vilka fina klänningar som alla kungligeheterna har även om jag tycker att det kan bli lite vulgärt ibland med alla smycken. Det blir för mycket och jag tycker att less is more.

Lite långtråkigt är det ändå i mellanåt och jag tycker inte att kommentatorerna på svt är något vidare. Känns som om de upprepar sig hela tiden. Men bröllopet är verkligen jättefint.

Ingenting



Det händer verkligen ingenting här. Idag har det regnat och åskat. Jag har pluggat lite franska så helt misslyckat har det inte varit. Nu ska jag titta på lite fot fotboll.


Mina kaktusar växer

Det har nu gått 2 veckor (?) eller något liknande och mina små söta kaktusar har börjat gro. Det är dock bara den ena sorten än så länge men jag hoppas att den andra ska börja växa också. Men det återstår att se.



Visst är de söta? :)



Lite svårt att de men det kommer ca 20 kaktusar än så länge. Det är väldigt bra, det ska bli kul att se vilka som kommer att bli stora :).

:)

AAAAAA

Eller nåt :). Jag ska i alla fall åka till Frankrike i sommar. Nu är det bestämt och bekräftat. 25 juli drar jag. 3 veckor på rivieran. Haha, så jäkla underbart. Ska lägga upp mer info så fort jag fått den.

Nu hoppas jag bara att eftersändningen av posten fungerar som den ska så att jag får hem alla papper och räkningar mm.

:):):)

Önskan uppfylld

I förra inlägget önskade jag sommar och den önskan gick i uppfyllesle, ja i alla fall delvis. Det har varit sol men inte så varmt. Eller jo på vår altan var det varmt och skönt. :). Jag satt ute i min nya bikini i färgen tomato red och njöt av solen och en intressant bok.





En jätteitressant bok som ger en bra bild av FN och hur världen egentligen fungerar. Jag blir både arg (mycket arg i vissa lägen) och rörd när jag läser den. Rekomenderas verkligen.

Det har verkligen varit en bra dag!

Sommar någon?

Usch... jag försökte sitta ute en stund förut i solen men det blåste kallt och efter ca 5 minter så gick solen i moln. Dessutom tornade det upp sig en massa svarta moln men det har inte börjat regna än i alla fall. Det känns nästan irriterande för då skulle jag i alla fall ha bra skäl till att stanna inne. Men men.



Jag vill ha sommar och sol och värme nu!



Så istället för att vara ute stöttar jag Danmark i fotbolls VM men det går inge vidare det heller. Inte nog med att Holland faktiskt är bättre så gjorde danskarna självmål alldeles nyss. Så vinner de inga matcher.

Inspiration

Inspirationen bara flödar och det känns underbart. Jag skulle bara kunna sätta mg och måla och måla. Men det kan jag inte för mina färger håller på att ta slut och jag vill inte (läs orkar inte) köpa nya. Här kommer i alla fall en liten prewiev på vad det jag håller på med. Kanske är det någon som kan gissa vda det ska bli?



Today's is a good day!

Wavin flag

Jag älskar verkligen den officiella vm låten wavin flag av K'naan. Kan lyssna på den om och om igen.



Regn och sol

Här regnar och är det sol om vart annat. Det är ganska irriterande för jag vet inte om jag vågar gå ut för när som helst kan det börja ösa ner regn igen. Men det är ganska mysigt när det regnar tycker jag även om det får vara nog nu... Det är faktiskt sommar och jag vill ha lite sol så att jag kan bli lite brun. Om det fortsätter att hålla upp ska jag nog ut och hjälpa pappa att klippa ner att träd/buske. Lite får jag väl anstränga mig. Övrigt så har jag slappar mest de sista dagarna och tittat lite på fotbolls VM.



inget svar

jag har inte fått svar så nu måste jag vänta hela helgen... det är så frusterande... jag vill ju bara veta hur det har gått... NU!

Runt runt runt

Jag vet inte hur det går. Men snart vet jag. Tills dess ska jag inte skriva något om det här i alla fall. För om jag blir besviken kommer det i så fall bar avara för mig själv (och för alla de som får lyssna på mitt klagande).

I kväll var det säsongsavslutning på Vampire Diaries. Trist om jag ska vara ärlig. Jag är smått besatt av den serien jag vet. Men men... så kan det gå.

Min värld snurrar just nu bara runt mig och inte runt så mycket annars. Men det är skönt. Känns som jag och mig själv har en del att ta igen. Därför blir det lite lite skrivande här. Det känns skönt trots allt. Att bara kunna vara utan att känna en massa press. Jag gör bara det som lockar mig just nu.

Jag målar, pluggar lite franska, läser och målar lite mera. Jag har saknat målningen oerhört mycket. När jag släpade fram mina akryllfärger och papper idag var det som att komma till himmelriekt igen. Hemma.

Nu ska jag...nej jag vet inte vad jag ska göra... bara slappa tror jag. Anna tittar på Criminal Minds, jag kanske ska göra henne sällskap, eller?

Ha de!

....

sommarplaner.... I'm so excited! :)

Svensk sommar

eller vad är det som det kallas? Regent öser ner ute och det är allmännt deprimerade. Jag lånade en bok på bibblan idag så att jag kan plugga lite franska. Ska fixa inför en ev resa imorgon tror jag men inget är bestämt än... (så snart allt är bokat kommer jag att skriva om det i alla fall :)). Nu ska jag se om jag kan beställa någon trevlig bok att läsa under sommaren och sedan blir det the mentalist på tv.

Har förresten läst ut den de två första böckerna i Vampire Diaries serien och de var bra. Det var en enorm skillans mot tv serien. Det är nästan så att jag kan tro att det inte är samma sak... jag tycker att serien är bättre än böckerna men det är nog för att jag trodde att böckerna skulle vara som serien men så var inte fallet (någonstans). Om man tänker bort serien helt och hållet tycker jag att böckerna är riktigt bra faktiskt.


♥ den bästa serien :)

Helgen som gått

Min syster tog studenten i fredags och det var varmt och alldeles underbart väder. Ibland ska man i alla fall ha tur (hon, inte jag, jag hade ju mulet och kallt på min student och tillråga på allt brände jag axlarna i fredags...). Här kommer i alla fall lite bilder från dagen.


Jag gav henne de fantastiska solglasögonen :).


De var glada i alla fall :)...

I lördags gjorde jag absolut inget och igår skulle Anna på bal så då fixade jag hennes hår innan det blev fotografering och jag, mamma och pappa drog till stan för att titta på kortegen. Mysigt. Jag kommer ihåg hur det var att gå på bal, underbart. Kul att klä upp sig så himla fint :).

Annars gör jag egentligen inte så mycket just nu så det finns inget vettingt att skriva.

Nu ska jag planera lite inför sommaren.

Ha de!

Solbränd

Usch, ja gårdagen var underbar och det var strålande sol hela dagen och allt var verkligen toppen. Om jag bortser från en liten detalj. Jag har bränt axlarna och ryggen. Det gör sjukt ont och jag kan inte ligga på tyggen utan att det gör hemskt ont. Otur är det minsta jag kan säga. Jag har också en del blåsor på fötterna men det har jag bara mig själv att skylla på så det kan jag egentligen inte klaga på. :). Jag överlever. Men mina stackars axlar. Usch vad det gör ont.

Kommer bilder från Annas student lite senare.

Puss.

Sommarprojekt 2010

Jag har ju tidigare skrivit att jag tänkte odla lite kaktusar nu under sommaren när jag har tid och när det är sol och varmt ute. Jag tänkte att jag skulle visa hur det går från frö till kaktus (förhoppningsvis) men det återstår att se hur det går. Jag började i alla fall i förrgår när jag köpte jord och planterade fröna. Eller om det kan kallas plantering vet jag inte eftersom jag bara lägger fröna ovanpå jorden. Så vitt jag minns så började det gro ganska snabbt då snart kanske jag kan visa upp lite resultat...





Jag passade också på att plantera om lite andra kaktusar. Nu är det bara att vänta :).

Idag har jag skurat våra utemöbler och städat lite. Nu ska jag titta på Vampire Diaries.

Imorgon är det student som gäller. Ska bli kul!

Ha de!!

Shopping

I väntan på att mitt kamerabatteri ska ladda klart så att jag kan lägga in en massa bilder ska jag visa klänningen som jag köpte igår och som jag tänkte ha på Annas student på fredag. Jag hade egentligen tänkt ha en blå klänning men den var lite för genomskinlig så det får bli denna. Helt underbar.


Bilden kommer från Lindex.se

Ha en bra kväll!
RSS 2.0