Vårsittning 2010

Ja det blev verkligen en intressant kväll. Dagen började tidigt eftersom vårt första försök till efterrrätt på fredag kväll gick att sleva upp när den skulle ha gått att skära i fina bitar så fick vi börja lördagen med att baka kärleksmums. Sedan var det bara att skynda vidare till skolan för att hjälpa till att dekorera och jag måset säga att vi gjorde ett fantastiskt jobb. Det blev ursnyggt och det sa alla som såg det.

Sedan var det raka vägen hem för att kleta glasyr på kakan och sedan försöka göra oss i ordningen innan det var dags att skynda tillbaka till skolan för att hjälpa till med lite mer förberedelser. Vi blev klara med allt fem minuter efter det att hela evenemanget skulle ha börjat men som tur var så var nästan alla lite sena :). Jag och Sandra delade i alla fall all frukt till välkomstdrinkarna med vanliga matknivar (ganska slöa med andra ord) och det gick fint tills dess att vi gav oss i kast med limen. Herregud, den var stenhård och näst intill omöjlig att skära, men det gick.

Själva sittningen var bra och maten helt okej. Efterrätterna var jättegoda speciellt Annas kolapaj och Viktor och Louise chokladkaka. Den chokladkakan var helt gudomlig fast den var väldgt mäktig. Efter mat och lekar partajade vi i alla fall loss i god anda till klockan var halv tolv.

Då hoppade nämligen Sandras knä ur led och hon ramlade ihop i en hög på golvet. Efter en liten stund hoppade knät tillbaka men ambulansen bestämde ändå att det var bäst att de körde in henne. Så då har man åkt ambulans också. Det var en upplevelse eller något. Sandra fick i alla fall ett avtagbart gips på sitt knä som hon ska ha några dagar och sedan vid ett var vi hemma igen.

Det var med andra ord en händelserik vårsittning. Bilder kommer så fort jag snott dem från Sandras kamera.



Kommentarer
Jessica

men gud! vad har ni för er egentligen där uppe? "hoppa ur led" bara så där?! det tror jag inte riktigt på... håller ni på att skapa en ny blair witch så dör jag! ;)

2010-04-19 @ 21:26:49
URL: http://expectansy.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0