Golden Gate Brigde

I går bar det av in till SF igen och dagen började med en biltur nedför Lomabrd street, en av de kurvigaste vägarna i världen. Sedan åkte vi ner till havet och tog en cable car därifrån tillbaka upp till Lombard för att gå upp och nedför. 

Efter detta åkte vi bort mot Golden Gate Brigde och tog en massa fina kort innan vi tog oss vår lilla promenad över till andra sidan (och tillbaka igen såklart). Till skillnad från alla tidigare dagar så lyste solen och det var riktigt varmt. En underbar dag. 

Innan vi åkte och åt lunch stannade vi på en strand nedanför bron och tog en massa mer fina kort, spelade in lite roliga filmer och Anna nästan dumpade i havet.


Lunch blev bagel, starbuckskaffe och en cupcake till efterrätt. På kvällen tog vi med barnen ut och åt middag och glas. Mums! 


Idag har vi promenerat runt Tiburon i sommarvärmen (runt 20 grader) och käkat amerikanska pannkakor. Vi hängde i parken med C och sedan gick vi på bio när vi hämtat upp T. Vi såg Mr. Peabody och Sherman. Den var bra. Sedan drog vi in till SF och lämnade över barnen till farmor och farfar och jag och Anna drog och käkade middag på Cheesecake factory. Åt så god mat och så god cheesecake, helt fantastiskt. 
Utsikten från huset, såå fint! Kommentarer
Sandra

Det ser ut/låter som att du har det bra, med många utflykter och mycket att göra... det verkar väldigt lovande:) kramar!

2014-03-09 @ 20:57:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0