Nobelfest 2028

Nobelfesten var verkligen helt fantastisk och det var helt galet vad 10orna hade ordnat allt så fint för oss. När vi kom till Källsta var det fotografering innan det var dags att sätta sig i bilarna och åka iväg till festen.




Våra chaufförrer :)



Det visade sig att vi skulle vara i samma stuga som vi var förra året och det var verkligen jättebra. De hade lagt ut röda mattan som vi fick åka ända fram till och det fanns fotografer och när vi kom in var det garderob. Sedan blev det mingel med "champange" följt av mer fotografering och första talet av Ida.





Sedan serverades det mat, underbart kött med stekta grönskader och potatis, sallad och bernaisesås och så vin till det. Under middagen hölls det en massa tal och det var så fint. Alla var välidgt sentimentala och det var väldigt kul. Vi delade också ut tackkort och pris till Lärcenter och till JanE, som också höll tal till oss.



Sedan var det det kaffe och efterrätt, jag fick jättegod fruktsallad (de andra fick daimtårta tror jag) och sedan blev det dans! Jag, Sandra, Sofie och Fanny drog oss vid halv ett och vi fick åka hem med Oskar, vilken lycka att slippa gå i kylan.








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0