It all came together

Nu är jag tillbaka i thn och det känns ganska bra. Men för att börja från början så gick besiktningen bra och när lägenheten var klar sprang vi genom regnet och hoppade in i bilen och gav oss av norrut.



Väl i Umeå var vi tvungna att käka lunch innan det var dags att hämta ut nycklarna och börja lasta in allt i lägenheten. Det som var bra var att de kom och kopplade in bredbandet ungefär samtidigt som vi fick nycklarna (de fick vänta liite....).



Synen som mötte oss när vi öppnade kärran som bland annat innehöll två soffor, tre bokhyllor, två bord, en säng, en cykel, ca 20 lådor och 10 svarta platspåsar + en massa andra saker. Ett smärre mirakel att allt fick plats och att vi tog oss till Ume.

Tur var det i alla fall att vi bara bor på första våningen, så det var bara en trappa att släpa allt uppför. Sandra och Tove kom lite senare med sina saker.


Mitt rum.


och vardagsrummet

Lägenheten var jättefin och det ska bli jättekul att bo där :).

Efter det åkte vi till Övik, åt jättegod italiensk mat och sov, innan det bar av till Gävle för att träffa J, J och A. Jättekul eftersom A växer så himla fort. Sedan bar det av hemåt och vi var hemma vid midnatt ungefär.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0