Dumppaa sukka

Då var jag hemma igen. Känns riktigt skönt även om det var fantastiskt roligt i Finland.

Jag åkte med nattbuss till Arlanda i torsdags och mötte upp med Sanna och Veera på flygplatsen. Sedan flög vi först till Helsinki där vi fick byta plan. Till Seinäjoki flög vi med (hjälp) ett propellerplan och det var precis lika läskigt som det låter...





Seinäjokis flygplats var pytteliten :) och vi blev mötta av Maiju. Efter att vi lämnat våra saker på hotellet blev det ett väldigt farande fram och tillbaka på jakt efter festivalbiljetterna... Till slut så. Dock så var bilen med alla sakerna försenad så det tog ett tag för oss att komma igång.










Mina strumpor bortskänkta för milenniemålen :) Någon som kan gissa vilken millenniemål?

Vi hann också med en del annat. Vi gick på fyra spelningar och jag måste säga att alla var jättebra och det var väldigt kul.


Jenni Vartiainen


Pendulum


Jukka Poika & Sound Explosion Band


System of a down

Festivalen hade tydligen besöksrekord i år och det var 25 000 på fredagen och slutsålt med 28 000 på lördagen och söndagen. Med över 80 000 besäkare totalt är det Finlands största rockfestival. Jättekul verkligen :).

En fantastisk helg verkligen.


Kommentarer
Jessica

Gud vad kul! :D Coolt att ha sett System of a Down, eftersom de haft uppehåll och gjort nån slags special edition tour nu ;)

2011-06-21 @ 23:07:06
URL: http://expectansy.se
Karin

Åh va kul det låter! Fast Finland är ju alltid toppen! Jonne från NGT var tydligen också där och "gästsjöng" med någon tant. Synd att det inte var henne du sett för det hade varit kul att se bilder på Jonne på din blogg ;P

2011-06-22 @ 11:51:01
URL: http://thechocolatecookie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0