Sol och salta bad

Sedan vi lamnade Dodoma har vi egentligen inte gjort sa mycket mer an att ligga pa en kritvit strand vid Indiska Oceanen och njuta. 2 dagar i Bagamoyo blev det med en massa sol, bad och en del god mat ocksa. Vi valde ett av de billigare boendena men sprackte anda budgeten :) fast a andra sidan bodde vi 50 meter fran stranden och kunde lyssna till ljudet av vagorna pa kvallen nar vi skulle sova :).

Det enda som egentligen hande var att nar jag och Sandra skulle tvatta krop det upp en groda ur Sandras dusch. Det var en riktigt exotisk en som var kolsvart med klarroda flackar. Efter en del jagande med en kanna kunde Sandra fanga och slappa ut den. Vi vagade inte ta i den for vi visste ju inte om den var giftig eller inte... Dessutom hittade jag och Elin en 7 cm stor tusenfoting som krop runt pa vart golv kvallen efter. Inte sa mysigt!

Dessutom var det ett litet problem att hitta nagonstans att ata da det fanns tva stallen att valja pa. Vart hotell och hotellet bredvid. Slutade med att vi at alla utom en maltid pa grannhotellet for de hade meny och de hade inte vart. Ena dagen nar vi skulle vanta pa lunchen (hade bestallt grillade ostmackor) vantade vi over en timme och sen fick vi inte ens de vi hade bestallt utan nagra andra mackor. Bara for att grillmaskinen gatt sonder och de vagade inte beratta det for oss... liiite iriiterande.

Nu ar vi i Dar es Salaam och snart ska vi kampa en hard strid mot alla bussbiljettsforsaljare pa busstationen. Har redan gatt en vanda med dem idag och vi var alldeles slut efterat. Men nu maste vi kopa biljetterna till imorgon. Ska bara valja bolag vilket inte ar sa latt. Har i alla fall ett jattebra boende nara busstationen. Imorgon ska vi i alla fall genomfora var sista resa till Moshi, vi hoppar over att bo i Arusha utan kommer bara att anvanda Moshi som bas och sedan gora utflyckter till bland annat Arusha. Kanns skont att slippa slapa ryggsacken sa mycket mera.


Kommentarer
sylvia o nisse

blir det djurfarm när du kommer hem

2011-08-14 @ 18:22:38
Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Hej, nu har jag startat en ny tävling i bloggen där man kan vinna en valfri vara från erikasgarderob.se, kika gärna in o var med :D

2011-08-16 @ 11:09:20
URL: http://smnmode.blogg.se/
Karin

Haha va roligt att de inte vågade säga något xD Eller ja, inte så kul för er kanske..

2011-08-18 @ 16:54:25
URL: http://thechocolatecookie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0